Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

saka üstadlarına soru

arkadşlar saka melezi almak için doğal kümes mi daha uygundur yoksa normal bir kafes mi 3x3ım bir kümes yaptırdım ancak karasız kaldım kafesdemi daha ıyı olur kümes de mi bu arda kuşlar daha yeni yani birbirne alışkın degıller

img

yıldırım_34

15 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

saka eğer yeni tutmaysa ve kafese yeni girmiş bir kuşsa salmada eşe atmak daha faydalı olur çünkü sakayı büyük ölçüde stresden koruyacaktır ama kafese oturmuş kuşlar içinse kafes üretimi daha faydalı daha verimli olacaktır inşallah emeğinizin karşılıgını alırsınız yavru alırsınız veya alamazsın demiyorum şansınızı deneyin inşallah olur SAYGILAR EMRE EROL

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yokk sakalarım yeni değil senelik yada ekim kuşları yani bu durumda kafes daha iyi diyorsunuz teşekkür ederim

img

yıldırım_34

15 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre üstadlara sormuş ama :))))

img

yakalabune

15 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum iki sene öncesi 2 metre karelik salmada 3 adet mart sakası ile kırık dişilerin 2 ciftinden melez aldım sakalar yeni iki aylık saka idiler sen saka *saka ile ugraşacaksan durum farklı eger salma ebadın benim yaptığım gibi ise icini agaçlandır tabana toprak kum ve diken calllık ekle yuvalıklarını suni yapraklarla kamufle et pamuk koyun kılı hindistan cevizininin kabuk kıllarınından koy haftada üç gün mamalarını eksik etme ve en önemlisi bunu unutma sabırlı ol

img

orhan_34

15 yıl 2 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ