Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
DOGA KUŞU VE KANARYA SORUSU ..:)
ÜSTADLARIMA BİR SORU SORMAK İSTERİM ,, ELİMDE ÇOK DOGA KUŞU VARDI SATACAKTIM (APUK SUPUK TEKLİFLER ,YOK 30 LİRA YOK,50 LİRA VEREYİM GİBİ) GELDİ VE BEN ALDIGIM FİYATLARIN BAYAGI ALTINDA VERİLEN BU TEKLİFLERDEN SIKILIP KUŞLARI DOĞAYA SALDIM,(TABİKİ PİŞMANIM AMA KUŞLARIN ADINADA ÇOK MUTLUYUM,ÖZGÜRLÜKLERİNE KAVUŞTULAR :)HEMDE BENİM TARAFIMDAN.. AMA ŞİMDİ DAYANAMIYORUM TEKRAR KUŞ BESLEYECEGİM, SİZLERE SORUM BAHÇEME GÜZELCE BÜYÜK BİR KAFES YAPIP 2MX2M GİBİ BUNUN İÇERİSİNE DOĞA KUŞLARINI VE KANARYALARIMI SALSAM VE HAFTADA BİR YEM VE SU VERSEM YANİ PEK İNSANLA HAŞIR NEŞİR OLMASALAR. YAVRU YAPARLARMI...?HERHANGİ BİR SORUN YAŞARMIYIM..(KAFESİN ÜZERİNİ ŞEFFEF FİBERLE KAPLAYACAGIM İÇERİSİNE YAGMUR VE PİSLİKLER GİRMESİN DİYE..RÜZGAR GELEN KISMINIDA FİBER KAPLAYACAGIM,İÇERİSİNE ÇAM AGAÇLARI EKECEGİM,YER KOMPLE TOPRAK OLACAK..SİZLERDEN BİR AKIL ALMAK İSTEDİM. KUSURA BAKMAYIN BİRAZ UZUN OLDU (DAHA DA BÜYÜK HAYALLERİM VAR AMA MALESEF KİMSEYİ BENİM HAYALLARİMLE MEŞGUL EDEMEM) ŞİMDİDEN OKUYAN VE CEVAPLAYAN,TÜM ÜSTADLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
doğal ortam tabiki en güzelidir ama koca bir salmada şu olabilir dişiler birbirlerinin yuvalarını bozabilir ama doğa kuşu için gerçekten ideal olurl bol yavrular.
PEKİ KAFESİN ETRAFINI SAYDAM FİBER İLE KAPLASAM ARALARINA SİLİKON ÇEKİP HAVA AKIMIN ENGELLESEM (SERA MİSALİ) KUŞLAR KIŞI İÇERİSİNDE GEÇİREBİLİMİ..DOĞA KUŞLARI VE KANARYALAR,
Bu forumun açılmasındaki amaç; bir şekilde evcilleşmiş ve doğaya dönmesi mümkün olmayan kuşların sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamaktır. Bunun için gerekli bilgi paylaşım ortamı yaratmaktır. Doğadan kuş yakalanması hepsievcil.com tarafından desteklenemez.