Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Saka Alıcam
Herkese mrb.Saka küçüklüğümden beri merakım vardı.Şuan saka beslemeyi düşünüyorum.Sizlere bir kaç sorum olucak.1- Hazır ötmüş 50-60 tl kadar sakamı alsam yada eminönünden 5 tl saka alıpta kendimmi ötürsem.2-Bide 3-4 adet almayı planlıyorum.2 tane ötmüş ve 2 yeni ötmemiş eminönündenmi alsam.Şimdiden yardımlarınız için tesekkürler.
en iyisi kafes üretimi bir erkek saka alıp dinle doğadaki doğada kalsın. yok illaki ucuz olsun diyorsan acemiysen 5 tl liklerden al onlarda öter.
3x4 tane alacağına tanesi 50 TL.den yapar 200 lira en iyisi sen bir tane al temiz olsun ne kafan ağrısın nede gözün arkada kalsın istersen var birtane 2008 bilezikli erkek saka melezi alınmış ister öttür ister eşe at kolay gelsin
kusura bakma numaram bu 05352736865 istanbuldayım
wipes bu kuşun bilezik ölcüsü nedir senin üretiminmi bu
Fatihin neresinde oturuyosun
kuş bu gün satıldı kusura bakma msj yeni gördüm alan kişi hayrını görsün 2,7 bilezikli fesaneden yarışmada almıştık kuşu bu sene melez aldık ama anne öldüğü için sattım kuşu
Ne kdr satmıştın...
selam arkadasım ben de ıkı adat eskı 2 yasında 2 tane sakam var kanarya gıbı kafese ve ınsana alısık orjınal 10 numara rıze gecır sakası çok acıl satma kararı aldım alıcıysan 05393476166 nolu telden bı ara goruselım tel no su olssaydı ben senı arardım netten cevap yazma faz sık nete gıremıyorum
Kardeşim elimde bir tane Çanakkale geçim kuşu var parlak cok guzel maskelı 10 aydır kafeste mamaya kafese alısık kanaryaya biniyor ve su anda deli gibi oter vaziyette.Fiyat olarak 100 TL düşünüyorum pazarlık payı vardır.Almak istersen çagrı yap ben ararım...0505 616 73 37