Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

TAKIM ÇİÇEK GERDAN SAKA

7 AYDIR BAKTIĞIM DİŞİ ERKEK ÇİÇEK GERDAN SAKALARIMI SATIYORUM KUŞLAR ÇOK GÜZEL VEDE SAĞLIKLI ERKEK ÇOK GÜZEL VEDE SERT ÖTÜYO HENÜZ EŞE ATILMADI SAKA XSAKA YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR TEK İSTEYENE DİŞİSİ VERİLİR ÇİFT 300 TL 05352736865

img

wipes

15 yıl 2 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Valla hep AKgerdan beslemek istemişimdir, elimde olsa satmam eşe hazırlar yavrusunu alırdım,tek soyleyeceğim bu güzellerin resimlerini eklesen,alıcısı daha iyi çıkar, biz de görmüş oluruz. Alana satana hayırlı olsun.

img

emin_vatansever

15 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eşe hazırlamak isterdim ama vakit bulamıyorum ben zaten ötümçüyüm üretime zaman ayıramıyorum bunlardan üretim yapacak arkadaşlar faydalansın isterim ben daha çok ötüme ağırlık veriyorum resim çekmedim hiç haklısınız saygılar

img

wipes

ÖZEL MESAJ

GÜNCEL

img

wipes

ÖZEL MESAJ

nie yalan sölüon erbil hazırlamaya vaktim yok die sen elinlemi hazırlıon kuşları yemini suyunu mamasını çimlenmiş tohumunu ver onlar kendini hazırlar rol yapma burda acıkca yaz gitsin ... sen üretimci değilsinde diğer sitelerde nie kuşlarım yuva ördü cok şükür yazıonya :D onlara vaktin varda çiçek gerdanlaramı yok hhehehehe NEYSE BELKİ SATARSIN SEN BİLİRSİN İŞİNİ TAKACAK ADAM BULRUSUN SEN

vay kanaryacı emre erol yinemi sen gördünmü kocum diyer sitelerde nasıl resim atılırmış sakax saka nasıl olurmuş biz senin gibi sahtekarmıyız yavrunun resmini çekip koyalım bak dişi nasıl pamuk taşıyo gördünmü mahşallah deseydin bari kıskandınmı len yoksa biz senin gibi palavracımıyız oğlum bir takım yaptık senin gibi yuvalardan yumurta toplayıpta ben ürettim demiyozki bir çift yaptık senin gibi fanyata flurya üretemiyoz sen ustasın ya getir ozaman ürettiğin fanyataları sakaları fluryaları fesaneye yarışmaya kessinler kıcını baklaım nasıl üretiyomuşsun demezlermi len adama nasıl ürettin nasıl oldu bu iş anlat bakalım kanaryacı emre erol sende dersin doğadan toplayıp kanaryaların altına bırakıyorum ben üretim diye kandırıyorum milleti dersin

img

wipes

ÖZEL MESAJ

LAN DANGALAK KUŞ AĞZINDA PAMUK TAŞIMAYLA EŞ Mİ OLUR ALLAHIM MALI ZORAKİ BANA YAZDIRION BEN BUGUN DOĞADAN 1 ÇİFT KUŞ TUTCAM EĞER AĞZINDA PAMUKLA 100 TANE RESMİNİ ÇEKERSEM BURDA SENİ PAZARLICAM VARMISINLAN BUNA_? SEN BU KADALIK BİLİON İŞTE ONDAN SENDEN Bİ BOK OLMUO FESNAYE SENN GİBİ 1 KERE GİTMEDİM BANA HESAP SORAARLARDA SANA SORMAZLAR SENN GİBİ YAN SANAYİLERİ AVCILARI TAKMIOLAR ORDA :d BANA SORAN HESABII CVBINIDA ALIR