Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
ALTIN SÜLÜN CİVCİVİ
altın sülün civcivi tane fitayı 40tl damızlıklarımı gelin görün civcivleri öyle alın kırmalık kesinlikle yoktur. ömer doğan istanbul 05358377543 ilan verme tarihi:18.05.2010
slm ömer bey ben iki aded almak istiyorum ama ben yalovadayım gönderebilyormusunuz göndere biliyorsanız ve çinsiyet ayrımı yapabiliyorsanız bir erkek birde dişi almak istiyorum anlaşılmıyorsa önemli deil yinede almak isterim
arkadaşlar ömerin sülünleri onu tanıdığımdan beri onda çok orjinal sülünden anlayanlar bilir bu hayvanın hatasız gibi görünen çok kırması piyasada satılıyor ömer doğanın hayvanları on numaradır görmüş biri olarak yazmak istedim.
adaş şımartıyorsun bizi ama kuştan anlayan biri olarak da senden böyle sözler duymak güzel hani.teşekkür ederim.ilanı verdiğimden beri bir çok arkadaş aradı ama hep şehir dışından.ilanımda da belirttiğim gibi arkadaşlar kuşlar civciv daha yola dayanamaz ölürler.lütfen istemeyin.sadece istanbul içinden alabilirsiniz zaten nadir bulunan hayvanlar bide yolda öldürürsek yazık olur dimi ama.herkese saygılar ömer doğan.
ömer bey çok doğru söylüyorsunuz ama bide bu yandan bakarsanız bulunduğum yerde kimse bu tarz bakmıyor yani sülün bakan varsada aradıkmı ikmık ediyor yani ya kırma yada dolandırıcı bizde veya bende bu şekilde almak durumunda kalıyorum diceksinizki bursa hayvan pazarı orasıda acayıp uçmuş durum da şöylediyeyim birçift keklik makina 250tl yabanı ise 500 tl yerlisülün halkalı veyahutta kafkas sülünü çifti 250 tl budurmunda sizin sattığınız sarı altuni sülün çifti 500tl artık civcivi varsa onun da fiyatını tamin eden ben çalıştığm için ve istanbulu hiç bilmediğim için gelip alamıyorum o yüzden bu yolu seçtim ben otobüsle izmitten 10 tane 2 günlük çivciv getirdim 1:30 saatlik yol ve daha yumurtadan cıkalı 1 saat olmamış hindi civciv leri getirdim demem oki bi ihtimal gelir gerçi kargo kaç saatte getirceğide önemli ve soyları tükenmekte olan bu tür hayvanları bilebile ölüme atmak münkün deil neyse bu durumde bana göre her iki kişide haklı sizden birşey rica etsem sizin için sorun olmazsa ben pendik , kartal veya yenikapı ya (size hangisi yakınsa) gelsem sizde oraya kadar getirebilirmisiniz eyer getirebilirseniz burdan cevap yazarsınız getiremezsenizde canınız saolsun iyi akşamlar
merhabalar;kişiye özel yazmıyorum.öncelikle sattığım kırmızı altın sülün CİVCİVİ bunu bilin.kargo canlı hayvan almaz. belirtmek isterim ki her hayvanın hassasiyeti farklıdır altın sülün civcivini başka civcivlerle mukayese etmeyin.otobüsle civciv kesinlikle yollamam bilerek ölüme göndermektir bu para için canlı hayatıyla oynamam ben.sezgin7787 sende ara görüşelim.
sülün civcivleri bitmiştir.saygılar.ömer doğan.
gemici abi meraba.sana bir sorum olacak cevaplarsan sevinirim. yumurtadan yeni çıkan sarı altın sülün civcivinin cinsiyeti anlaşılırmı
ben anlayamıyorum çoğunlukla civcivden sattığım için takip etme imkanım olmuyor.bi ara ayırt edebilmek için dikkat etmiştim ama çok belirgin özellikleri yok.
cevapladığın için sağol.benim 4 tane yavru çıktı dikkatli bakıyorum 2 si diger ikisinden biraz farklı takip edicem hangisi dişi hangisi erkek anlarsam sizinle paylaşırım.iyi günler