Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

HER CESİT IRK SATILIR YUMURTA ÇEKLİR :d:d

sevgili site üyeleri gördüğünüz gibi uzun zamandır sitedeyiz nekadr insanla tanıştık ne kadar çakalla atıştık hepiniz gördünüz ben kimin kuruguna bassam ya dolandırıcı oldum ya kuş üretmediğim halde üretiomus oldum yada yumurta calıo oldum hiç iyi olamadık ama nieyse beni hiç alışveriş yaptıklarım arayıp görüştüklerim hiç kötülemedi ben şunun farkına vardım heralde bu koca sitede 2-3 uyanıktan baska herkes saf ben herkesi kandırıomya :D:D geçen tartıştık resim koy dediler resim koyduk ana baba yokmu dediler yok abisi bunların anası babası yok ben yumurtluyom ben yatıom ben cıkarıom bunları mutlu oldunuzmu_? burda en büyük ymn ediyorum ailem üzerine ben şuana kadar bir tane yumurta aldıysam herhangi bi yuvadan gün yüzü görmeyim bukadar diom daha ne diim ama eger bunları öne sürenler bunları ispatlayamazsa vicdanları onları inş rahat bırakmaz inş hiç bi emeklerinin karşılıgını alamazlar daha dicek söz yok onlara birde sitede coğu insana yardımcı oldum hediye kuşlar yolladım ama nedense bi türlü yardım sever olamadk aradas nasıl bi adammışım ben yaa :)) ben resim koymıcaktım sevigli abimizin biri emre senn kendini kanıtlamaya ihtiyacın yok abim seni sen biliosan yeter dedi bu sabah kusura bakma abi isim veriom orhan abimiz abi olsun dedim bi koyumda milletin içi rahatlasın dedim aldım koydum ama buda işe yaramadı :D biz acemiymişiz ben yıllardır sakaya 2.7 bbilezik takılıyo sanıodum meğersem 3mm takılıomus wipess ustamız öğretti onuda bize ŞİMDİ SİZLERE YUMURTASINI CEKTİĞİMİN BUGUN DÜNYAYA GÖZÜNÜ AÇAN KUŞLARIMI PAYLAŞCAM İNŞ BEĞENİRSİNİZ BU BENİM YUNUS AKÇA ABİME HEDİYE EDECEĞİM DİŞİM http://img18.imageshack.us/img18/9392/dscn1842b.jpg BUDA MUTASYONUM http://img7.imageshack.us/img7/5347/dscn1847f.jpg arkadaslar ben nevşehirde bi apartmanda oturuoyrum fakat evimde kedi de köpekte hindide tavus kuşuda kanaryada güvercinde doğa kuşlarıda hepsini besledim besliyorum keçi bile besledim ben sevigili emre ergin ve saz arkadası wipes gibi yamyam değilim ben bu işe gönül vermiş severek yapan bir insanım beni tanıyanlarda cok iyi biliyo ben hiç bi zaman birisi benden daha iyi die üzülmedim veya onu karalamadım nieyse sayın emre erginde kuşta var wipeste kuşta var ama hiç yavru göremedik :D inş bi gün alırısnızda sevinirsiniz kendi çapınızda hava atarsınız üstad olduk die :D :D NEYSE AĞALAR BEN BİDAHA YORUMDA YAZMICAM CVPTA KÜFÜRDE ETSENİZ YAZMAM SİZİN GİBİ ADAMLARLA MUHATTAP OLUNMUYO KARDESİM SİZ NASIL MÜSLÜMANSINIZ ŞÜPHE EDER OLDUM WALLA BAK ii İFTİRA ATIONUZ YALAN SÖLÜONUZ 3 MM Yİ KAFES ÜRETİMİ DİYE TAKIYONUZ DELİKANLI OLUYONUZ SONRA EFENDİLİK TASLIYOSUNUZ SİZDE bölesiniz işte napalım neyse bana müsade artık bitek kuş satmaya girerim baska girmem hadi benden kurtuldunuz bide orhan abiyle özkan abiyi siteden gönderirseniz siz köşeyi dönersiniz walla :D:D acemide cokki allaaah yaşadınız siz :D :D ama onlarıda biran önce gönderin bak size sıkıntı yaratırlar diim haa bide efe komtan var oda acımasızdır affetmez wipes söleyim emre ergin sende dikkat et emi :D SEVGİLİ SİTE ÜYELERİ BENM SON YAZIMDI BU BİR DAHADA BİŞEY YAZMICAM BU TOPİĞİN ALTINA BENM HAKKIMDAKİ TÜM GÖRÜŞLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ BEN CVP YAZMICAM ÖZELLİKLE SİTENN ÖNDE GELENLERİ ORHAN ABİ ÖZKAN ABİLERİM HAKAN ABİ MURAT ABİ ENGİN ABİ ERTUGRUL ABİ HALİL ABİ ZAFER ABİ VE İSMİ ŞUAN AKLIMA GELMEYEN BÜTÜN HERKES BENM HAKKIMDAKİ GÖRÜŞLERİNİ YAZARSA COK DAHA İİ OLUR NE B.K OLDUGUMUZU BİZDE GÖRRÜZ HADİ SAĞLICAKLA KALIN HAYIRLI SEZONLAR EMRE EROL 0554 837 50 73 TELEFONLA ARAYAN HERKESE ELİMİZDEN GELEN YARDIMI YAPARIZ HERZAMN HİZMETİNİZDEYİM AMAN HAAA YAMYAMLARA DİKKAT EDİN :DDDD BU ARADA CİVCİVLER BUGUN CIKTI BİLEZİK TAKAMADIK 3 MM BULAMADIM WİPES SENDE VARDIR YOLLADA TAKALIM YAA :DDD

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeşim çıktı tabiki 14 gün olmuştur kanarya altınada çıkalı bende doğadan toplasam benimde fanyata yda flurya yavrum olurdu ulan sen deyilmiydin nevşehirde saka fanyata flurya yuvaları var diyen burda ormanlık alnalarda alsam birşey olurmu diye seni uyarmadılarmı senin üyeliğini silerim demedilermi sen bunu göz ardı etip gidip doplamadınmı yuvalardan yumurta sonrada ben ürettim diyon dsaha dönekadar saka ne yem yer nasıl beslenir demedinmi kanaryacı emtre erol sakacı olmuş muhahahahahah len güldürme beni ben seningibi sahtekarmıyım kuşun ayağına bilezik takayım bizde senin gibi kanı bozuklara inanıp paralar verip aldık şimdi biliyoz nekadar sahteker olduğunu sen ve senin gibiler yüzünden acemiler hep kandırıldı benim bileziğim yokki takayım sen nerden topluyon bilezikleri başkasının bileziğini alıpta ben üretiyom diyon birde yardımçı olmuşmuş nerde oldunda biz göremedik bir paylaşta bakalım nasıl oluyomuş saka fanyata flurya üretmek ne verdin nasıl ilaçlar kullandın nasıl bir kür uyguladın ama bunalrı sen bilmessin sen kanarya beslersin daha dünekadar safkanda kanaryam hasta ne yapayım diyodun şimdi yumurta toplayım doğadan kanaryaların altına koyuyon onları yunus abine selam söyle beni tanır kendisi sende serdar abine söyle beni bilir kendisi dikkat et seni atmasın safkandan kim yamyam herkes görsünki bir birini tanısın burası senin kurduğun pazar olmasın bu yazılarını safkandada yazmanı beklerim yiyosa yaz kardeşim delikanlılığını görsün herkes

img

wipes

15 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ulan burda yazdıgın her şey yalan gellan siteye saka-fluryaya gel ben onlineyim yaz ordan emre bunları yaptımı die bir tane yönetici yok derse senn 7 ceddini siqerim bak tamam mı oruspu ocucuklugu yapma adam gel siteye

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

serdar abiyi arıom seni tanımıolan yavsak ismini sölesene adamsan şerefsiz

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

serdar abiyle konusuoz ismini vermiosa siqtir et abim ben tanımom dio hadi olm ismini versene beni siteden attırcakmısınya cok merak ettm seni hadi bekliom sen ismini ver ben cıkarım siteden

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

kurucu üyeyim diosun bileziğim yok diosun nasıl kurucu üye oluyon ya sen işin gücün dümen kanarya hasta die veya sakaya ne yem verilir diye açtıgım bir tane konu link ver veremion çünkü yok ayrıca dana oldugun burdan belli mutasyonlar dışında kür uygulaması yapmaya ekstra gerek yoktur ben seni bilgimle gömerim burda yalan yanlış yazmıccan adam gibi adını vercen gelcen saka-flurya sitesine online yazışcaz her kimin ne bok oldugunu görcez tabi senn götun yemio bunları burdan atıon bol keseden diosunki 3 mm bilezikleri aldık bizi kandırdılar dion hanii sen ben doğmadan elinde saka gezdiriodunla 20 yaşındamı bu sakalar senn ne üçkağıtcı oldugunu herkes bilio bırak işte adam gibi söle ben adi adamın tekiyim diye burda benm hakkımda yazdıgın herşeyin linkini vermezsen sen topun önde gidenisin kurucu üyeyim dion bileziğim dion serdar burak tanır dion arıom serdar abi o kim olm dio ne ayaksın sen tosunum _? 3 kurusluk adamlıgın varsa bunların açıklamasını yap ÖZELLİKLE SAKAYA NE VERİLİR KANARYAM HASTA NAPMALIYIM GİBİ BENM AÇTIGIM BİR TANE KONU YADA YORUM LİNKİ VERMEZSEN VE ADINI ACIKLAMAZSAN KURUCU ÜYE ....SEN ŞERFSİZİN EN ÖNDE GİDENİSİN TAMAM MI_?

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

Güzel anılar. Emre_EROL 04.05.10 14:10 yazan Aydın KILIÇ 5 88 BİZİM MEKAN Saka ve Yavruları Emre_EROL 04.05.10 08:47 yazan İrfan MALÇOK 8 243 Saka Kuşu Videoları Bütün Hastalıklar Ve Tedavileri ( 1 2) Emre_EROL 01.05.10 11:47 yazan Onur ULUCAN 18 369 Hastalıkları ve Tedavisi Bir Nağmeye Adanan Ömür Emre_EROL 29.04.10 20:58 yazan Uğur DÜZOĞLU 9 154 BİZİM MEKAN Kuş Ötüşleri ve Kuşçu Kahveleri Emre_EROL 29.04.10 07:25 yazan Emre_EROL 0 78 BİZİM MEKAN Ayrıntılı ( Köpek eğitimi) Emre_EROL 28.04.10 17:54 yazan Orçun AKIN 9 139 Köpek Kuş Anatomisi Emre_EROL 28.04.10 13:07 yazan Uğur BAYKAL 4 62 Genel ve Temel Bilgiler Alman kurdum ( Ares ) ( 1 2) Emre_EROL 26.03.10 02:34 yazan Süleyman ÇAKIR 17 183 DİĞER HOBİLERİMİZ. Sakam-Emre_EROL ( 1 2 3) Emre_EROL 24.01.10 09:55 yazan Ali SİLAHTARLIOĞLU 20 319 Saka Kuşu Resimleri muhabbet kuşu gibi kanarya :D ( 1 2 3) Emre_EROL 13.01.10 19:38 yazan Ümit ELMAS 21 403 Kanarya Resimleri Yeni Sakam-Emre Erol ( 1 2) Emre_EROL 11.01.10 12:14 yazan Uğur BAYKAL 15 409 Saka Kuşu Resimleri Melek çiftim ve yavrular Emre_EROL ( 1 2 3) Emre_EROL 01.01.10 11:18 yazan Adem DUMAN 25 271 Akvaryum SakaxSaka çiftim Emre_Erol ( 1 2) Emre_EROL 30.12.09 13:06 yazan Hanifi TOKLUOĞLU 17 297 Saka Kuşu Videoları kanarya besleme- üretme- yavru bakımı ve koruma Emre_EROL 22.12.09 11:52 yazan Serkan TÜRKER 7 208 Beslenme Bazı Sakalarım -Emre_EROL Emre_EROL 21.12.09 17:12 yazan Emre_EROL 9 228 Saka Kuşu Resimleri 6 aydır kafeste olan sakam ( 1 2 3) Emre_EROL 16.12.09 09:11 yazan Aytaç DÜZOVA 22 749 Saka Kuşu Resimleri Dünyanın en büyükleri Emre_EROL 18.11.09 15:02 yazan Burak DOĞRAR 1 62 BİZİM MEKAN Güzel bir Saka-Emre EROL ( 1 2 3) Emre_EROL 17.11.09 17:02 yazan Emre_EROL 20 661 Saka Kuşu Resimleri AL BENİM SİTEDE AÇTIGIM BÜTÜN KONULAR NERDE BURDA SAKA YA NE YEM VERİLİR DEDİĞİM VE KANARYAM HASTA DEDİĞİM İŞİNİZ GÜCÜNÜZ ŞEREFSİZLİK OLMUŞ SİZİN MİLLETİ AYAKTA UYDURUYOSUNUZ OLM NE KARAKTERSİZ İNSANLARSINIZ COK TANIDIGIN YAKIN ARKADASIN SERDAR ABİYİ ARADA BENM AÇTIGIM BÜTÜN KONULARIN TOPİKLERİNİ AYRINTISINI VERCEK SANA....

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

Sak-Kan Derneğimizin İsmini Böyle Şahsi konularınızda kullanmayın Lütfen.

img

doganturgut

15 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kimseyi inandırmak yada İkna etmek zorunda değilsin Emreciğim. Kimseyle polemiğe girme. Resim paylaşmak zorundada değilsin. Sen paylaşımlarını yap. Kim ne derse desin. Sen polemiğe girmezsen atışacak muhatap bulamazlar.;)

img

doganturgut

15 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR SİZDEN RİCA EDİYORUM HEPİNİZ TANIYORUM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. YARIN YÜZ YÜZE KARŞILAŞTIĞINIZDA NASIL BAKACAKSINIZ SIRF BU YÜZDEN BIKTIM KUŞÇULUĞU BIRAKTIM. KUŞÇULUĞU BIRAKTIM DOSTLARIMI BIRAKAMADIM ARTIK DAHADA SOĞUYORUM LÜTFEN RİCA EDİYORUM YAPMAYIN ETMEYİN BIRAKIN BU İŞLERİ KİM NE HALT YERSE YESİN GÜNAHI BOYNUNA SİZDE BİRBİRİNİZİ YEYİN BURDA YETER ARTIK YA VALLA BIKTIRDINIZ EMRE , ERBİL BİR DAHA BİR TARTIŞMADA GÖRÜRSEM SİZİN ADINIZI YEMİN EDİYORUM YÜZÜNÜZE BAKMAK TELEFON FELANDA AÇMAYIN MANA YETER ARKADAŞ YAA BU NEE YAA

img

mertiven

15 yıl 4 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ