Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

yardım

arkadaslar belkide kafanızı şişiriyorumdur sorular yonelterek ama hayatımda ilkdefa kuş cifte atıyorum cok acemilik var internetden bilgi alıyorum ama birde sizlerden bilgi almak istiyorum bugun yumurtaların yedinci gunu yumurtaları işiga dogru tutdugumda yumurtanın ortasında deyılde aşasına dogru cokmuş koyubir ak var boş olup olmadını anlaya bilmiş deyılım sakayı kafesten ayırdım kızgınlaştı kanarya yuvadan kalkınca yuvalıgın içine girıp yumurtalara bakıyor gaga atıp kırmasın diye ayırdım bide yumujrtalar kuluckada kalsa ve boş cıksa tekrar eşleşirlermi kızgınlık donemi gecermi yardımlarınız için şimdiden cok teşekkur ederim

img

katalin

15 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostumn kuş dik ötümdemi yani ötüşü sertmi cıbıldıyormu ben beş takımdan melez alıyorum sakalar yumurta kırmaolayı hic başıma gelmedi kimi sakam yavru bile bakıyor bide unutma kuşların üremme dönemi yeni başladı temmuza kadar devam ama her sakada kanaryayı eşliycek diye bişey yok nsakan kanaryanı yemliyormu gördünmü kanarya kızgınlıktan boşada yumurtlamış olabilir benim buğün itibari ile iki cift saka möelezi yavrum cıktı

img

orhan_34

15 yıl 2 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen sefaköyün neresindesin

img

orhan_34

15 yıl 2 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ