Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

YEŞİL SÜLÜN ARIYORUM

arkadaşlar yeşil sülün palaz damızlık civciv yumurta ne olursa arıyorum bilginize mehmet akif saçma kahramanmaraş 506 685 06 00

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam mehmet bey yeşil sülün derken hangi sülünü kastettiğinizi anlayamadım kafkası sülünü istiyorsanız size yardımcı olabilirim 0532 331 47 06

img

memduhyigit

15 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu ilana bu kadar komik cevap yazılırdı.tebrikler.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yeşil sülün vücut ve kafa tipi olarak kafkas veya halkalı sülünün aynisidir ama sadece rengi yeşildir bildiğim kadarıyla aynı yeşil tavuz kurumu andıran bir rengi vardı yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar birde dalga geçmenin manası yok arkadaşım bilmemek değil öğrenmemek ayıp bide bilirde dalga geçmen de çok ayıp öyle bir cevap yazacağına örnek olarak fotoğrafını koysan daha güzel ve verimli cevap olurdu hem bilmeyenler öğrenmiş olmazmıydi ben demedim ama beş telefonuyla bağlandığım için olmadı ama bir bilgisayara ulaştığımda ekleyeceğim saygılar

img

46km46

ÖZEL MESAJ

bu işte yeşil sülünün fotosu

img

46km46

ÖZEL MESAJ

Mehmet Bey Türkiyede bulabileceğiniz yeşil sülün malesef sizin fotodaki gibi olacaktır,hatta daha kötü olacaktır,ama aslında böyle olması gerekmektedir.(herşeyde olduğu gibi kanatlılardada yanlışlık üstüne yanlışlık yapılıyor)

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ