Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

HER ÇEŞİT SÜS TAVUĞU DÖLLÜ YUMURTASI

ARKADAŞLAR GEÇEN YIL YUNURTA SATIYORDUM,BENİ HALA ESKİ İLANLARIMDAN ARAYANLAR VAR BEN ARTIK BAKMIYORUM FAKAT MEHMET İSMİNDE BU İŞİ YAPAN BİR ARKADAŞ VAR İLAN VERMİYOR AMA DÖLLÜ YUMURTA SATIŞI YAPIYOR,TAM BİR HAYVAN SEVER DOSTU,GENELLİKLE SATIŞLARINI YURT DIŞINA YAPIYOR,MÜTHİŞ BİR ÇİFLİĞİ VAR,TÜM TAVUKLAR AYRI KAFESLERDE VE HEPSİ ORJİNAL,DEV COSHİN,CÜCE COSHİN,BRAHMA,FONİX,KIVIRCIK,FİZAN,DENZLİ,BRAHMA,LANGŞHAİN,ARUGUANES YEŞİL YUMURTACI,İSPENÇLER,HABEŞ,KEL BOYUN,VE DAHA BİRÇOK ÇEŞİDİ VAR,İSTEYENE ÇİFLİĞİ GEZDİRİYOR,TÜM VİTAMİN VE YEMLERİNİ ORJİNAL OLARAK VERİYOR,BILDIRCINDÖLLÜ YUMURTASIDA VAR HER ÇEŞİT TAVUĞUDA MÜTHİŞ BİRİ. TEL NOSU 0543 690 91 08

img

mustafa59

15 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

telefonu kapalı acaba telefonunu deiştirmiş olmasın

img

kılkuyruk

15 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

açık abicim daha dün görüştüm.galiba bazen çiflikteyken teli çekmiyor ama hep açık.

img

mustafa59

ÖZEL MESAJ

doğrudur,hertürlü süs tavuğu yumurtası var,hemde müthiş güzeller ve mustafa abinin dediği gibi müthiş biri. tel nosu da doğru 0543 690 91 08

img

because80

17 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hatta yazmayı unuttuğum bir çok tavuk cinside var,sultan onlardan biri

img

mustafa59

ÖZEL MESAJ

slm mustafa 59 arkadasım mehmet arkadasın yerı nerde acaba hangi şehirde tesekkurler

img

donence86

18 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bende süsü tavuğu bakıyordum benide halan arayanlar var,yukarıdaki arkaşların tavsiyesine bende katılıyorum.orjinal ırkı hiç bozulmamış süs tavuk yumurtası isteyen arkadaşlar mehmet abiyi arayabilir.tel nosu da doğru yerini soranlar olmuş yeride tekirdağ.

img

recepözkan

16 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ