Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
tüm hayvan dostlarına selam ve sevgiler.
merhabalar dostlar ben aranıza yeni katıldım bundan çokta memnun kaldım.ismim tunay müzik ögretmeniyim uzun yılalardır apartmanlarda dört duvar arasında yaşadım sokaktaki hayvanların ikinci adresi evim olmuştur nerde yaralı sakat yada terkedilmiş bir hayvan görsem yada dostlarım görseler bana yetiştirirler.onların varlıgı ve dostlugunu kelimelerle anlatmak mümkün degil.ancak ben hiçbir zaman azla yetinemedim yapı itibarıylada böyle birisiyim hep büyük topraklar çiftlikler hayal ettim nedeni üretim yada parasal kazanç degildi tek gayem zavallı dostlarımı zalim insanların elinden kurtarmaktı.sokaklarda yaşanan dramı herkez biliyor...uzun lafın kısası ben hayallerime kavuştum pendikte bahçeli bir ev aldım.birsürü kedilerim köpegim kuşlarım yaşıyoruz. ben siz hayvan dostlarının yardımlarıyla bu evi ve bahçesiniküçük bir çiftlige çevirmek istiyorum.elinizde olan ve vermek zorunda kaldıgınız yada bakamadıgınız tüm can dostlara kapım açıktır.vermek istediginiz tüm hayvanlarınızı sahiplenirim. numaram 05359432390 selam ve sevgiler tüm dostlara.
Tunay Arkadaş aramıza hoşgeldin dilerim güzel günler gecirirsin evinde hayırlı olsun mutlu yaşaman dileğiyle buradaki arkadaşların coğu kulucka.net de üyedir istersen sende katıl hoscakal
selamlar zibritçi hemen kuluçka netede üye oluyorum.