Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
SATILIK SAKA ÇİFTLERİ VE İSKETE
ARKADASLAR İSKETEMİ SATMIŞTIM SATTIGIM ABİNİN EŞİ PROBLEM CIKARMIS TEMİZLİK NEDENLİ :)) GERİ ALDIM KUŞU KUŞ İNSANA COK YAKIN ÖTÜMDE HARİKA Bİ İSKETE SATIYORUM BİR ARKADASIMDA 1 ÇİFT SAKA VAR ANLAŞMIŞ KUŞLAR PAMUK FLN TAŞIYOLAR BENM ARACILIĞIMLA SATILACAKTIR BİRDE BENİM YUMURTLAYAN SAKA ÇİFTİMİN YUMURTALARI BAKICIYA CEKİLDİ BUGUNDEN İTİBAREN GÖNDEREBİLİRİM ERKEK İSKETE FİYATI : 75 TL KANARYADAN DAHA YAKIN İNSANA ANLAŞMIŞ SAKA ÇİFTİ : 100 TL KUŞLAR PAMUK TAŞIYO ORTAM SAĞLANSA YAVRU ALINIR .. KENDİ YUMURTALAYAN SAKA ÇİFTİM (GARANTİLİ) : 300 TL KANARYA İLE TAKAS EDİLEBİLİR TEKLİFE BAĞLI ... SAYGILAR .. BOL YAVRULU SEZONLAR DİLERİM ..
Dipsiz kuyu maaşallah sat sat bitmiyor.
hayırdır kardes ne sattıkta bitmedi saka çifti satmadık duruodu satıoz isketeyi sattım sattıgım adam problem yasamış rica etti aldık suçmu işledik almasamıydık banane diyp gecsemiydik _? arkadasda rica etti satabilrsen yazda verelim dedi onu yazdık neyi sattıkta bitmedi gözüne cok gelmiş heralde yazda cıkaralım onu satmayalım ... sana satmadık die sen nie üzülüonki sanada satan olur elbet güzel kardesm .. senin ne oldgunu biliomda bakma polemiğe girmek istemiom 3 msjın var 2 si bize hayırdır nickinmi silindi :D neyse kardes bana bişy yazma yazsanda umrumda olmaz artık ben bırakıom doğa kuşunu senle atışmayada vaktim yok herşey paşa gönlüne göre olsun .. hayırlı sezonlar
Doğada kuş bitmediği sürece senin ilanlarda bitmez. Seninde ne hikmetse 8. msajın dikkatini çekerim insanları kandırma ağzıda pamuk taşıyor vs diye bedava versende almam zaten,
kardesim bak benim üyeliğim tartışmamdan dolayı silindi diğer nickim kingmajor dü ben herkes tanısın diye yine kingmajör die açtım ben senn gibi farklı nicklerle nick acıp istanbulda oturdugum halde kendimi van da göstermiyorum emre erol gittim emre erol geliyorum ne diye dümen çevirion ayrıca benim tuttugum ettiğim yok ben elimde olanı sattım kalanıda satarım sizin gibi farklı nicklerle kendime yeni müşteriler aramıyorum ben benden bedavaya kuş almam diosun geçenlerde kardes sen göndersende biz parasını sonra versek dien benmiydim_? ben senin ne oldugunu kim oldugunu zaten biliorum ama tartışmaya girmek istemiyorum ..... ben ne dedim verdiğim kuş dediğim gibi cıkmazsa ara emre kardesm demen yeterlidir ağzında pamuk tasıyo desem ne demesem ne ben sizin gibi sattıktan sonra benden cıktı alanada girdi artık beni ilgilendirmez diyenlerden değilim bunu anca sizin gibi avcılar yapar adam kustan memnun kaldı ama eşi istemediği için rica etti ben adama abi kusta sorun yok aile problemin beni ilgilendirmez der almazdım ben öle bi garanti vermedim ama 50-100 tl için kendimi küçük düşürmeyede değmez kimseyi kırmayada sen yoluna bak aslanım senn gibiler daha cok gelip giderler burdan ama sen bu nickle pek takılma bak müşteri kaybediyon :) yeni nickini aç şimdiden müşterilerini topla sizin sezon yaklasıo 3-4 ayınız kaldı :D :D avcı ekibi SATTIGIM MALIN ARKASINDAYIM KARDESM BEN MEMNUN KALMAYAN EMRE DESİN YETER HER TÜRLÜ BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE SAYGILAR..
İSKETEM VE KENDİ SAKA ÇİFTİM BURSAN HASAN HOCAMA SATILMIŞTIR HAYRINI GÖRSÜN İNŞ BOL YAVRULAR ALIR....
ARKADAŞIN SAKALARINDAN ERKEK SAKA SATILMIŞTIR DİŞİSİ DURUYO KUŞ COK KIZGIN GAGASI FLN BEMBEYAZ OLMUŞ SENELİK DİŞİ FİYAT : 50 TL + 10 TL ULAŞIM BEDELİ ARKADASLAR
NORMALDE BEN KENDİ SATTIGIM KUŞLAR İÇİN YOL PARASI ALMAM AMA KUŞ BENİM DEĞİL 10 TL ALMIYODUN EMRE NİE ALIYON DEMEYİN :)) GÜZEL KUŞ UMARIM ALANLAR MEMNUN OLUR HERKESE BOL YAVRULU BİR SEZON DİLERİM HAYIRLI GÜNLER
EMRE EROL........ 0554 837 50 73
SATILIK KUŞUMUZ KALMAMIŞTIR DİŞİMİZİ ALAN ABİMİZE HAYIRLI OLSUN HAYRINI GÖRSÜN ... HERKESE HAYIRLI GÜNLER HAYIRLI SEZONLAR DİLERİM..... BENİM İÇİN DOĞA KUŞU BİTMİŞTİR ARTIK SON 4 TANE YUMURTAM VAR KANARYALARIMIN ALTINA CEKTİĞİM KENDİ SAKALARIMIN YUMURTASI DOLU CIKARSA İNŞ DOLU CIKAR ONUDA KENDİME AYIRCAM CIKMAZSADA CANIMIZ SAOLSUN .... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İİ GÜNLER DİLERİM... SİTEYEDE GİRMCEM ARTIK ALLAHA EMANET OLUN ...
2 gün sonra başka yuva bulur bilezik takar satarsın,kim avcı belli doğru yuvadan yumurta toplamak avcılık olmuyor,elbet ormaan bakanlığı senide bulur meraketme koçum.