Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
bilgilendirin lütfen
üstatlar ben siteye daha yeni katıldım ve şimdiye kadar hiç böyle olacagını tahmin etmedigim şeylerle karşılaştım nekadar çok 3 kağıtcı varmış bu kuşcular arasında ben bir vatandaştan kanaya aldım ve çok acemiyim bu konuda saka besliyorum ama kanarya ilk defa besliyorum ve bu kanarya aldıgım kişiye bende de saka var dedim ve benden saka istedi bende gönderdim 4 adet ben sakanın para degeri olmadıgını biliyordum ve öyle degilmiş benim sakalar en kötü ihtimalle 100 er liralık kuşlarmış ve bu saka gönderdigim kişi benden gene saka istedi ve bu siteye üye olunca anladım sakanın degerini ben sadece kendim besliyorum diye biliyordum yani benimgibi birkaç acemi oysa melez için hersesin kalbinin farklı çarptıgı bir kuşmuş sizin anlayacağınız ben 400 tl yi bir üç kağıtcıya hediye etmişim inşallah birdaha böyle hataya düşmem ve şimdi utanmadan ban şimdiki sakalr çok kızgın olur bana 5 ,10 tane daha yakalarmısın diyorsizden ricam ben bu kişiden nasıl hıncımı çıkarırım maddi veya manevi olarak şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum ve yardımlarınızı bekliyorum .
bu kişinin isimini cismini nickini verirsen bizde tanımış oluruz hem fikirde veririz.
kardesım zorlamı hedıye ettın arkadsa hedıye etmıssın madem deger gutmeyeceksın ben burda ılk defa tanıstıgım yuzunu görmedıgım arkadasa melez hedıye ettımm madem para degerı güdüyorsun artık bu sıteye bundan sonra koyar sakaların satarsın ama hedıye ettmıssen bu sekılden davranmaz yakısmaz bence bır kus severee burda kımse para hesabı yapmaz
sayın yıldırım 34 arkadaş benim söylediklerimi yanlış anlamışsınız sanıyorum ben maddi olarak hiç birşey istemiyorum benim amacım böyle 3 kağıtcılara ders vermek saka kuşunu benim gibi acemilere tutturup hediye isteyen ve kendisi satan kişilere ders vermek ama kendisi besleyecek olsa hiç önemli degil isteyin sizede göndereyim önemli olan dürüstlük inşallah anlata bilmişimdir teşekkür ederim
nikra arkadsım senn arkadsın kuşları sattıgına daır bır sey yazmamıssınn satmıssa o onun ayıbıı sen insanlık yapmışsın o arkads burdaysa ver ismini herkes bilsin slmlar
yıldırım 34 arkadaşım o vandaş burada degil burada olsa kesinlikle bildiririm çünki verdigimiz kuştan para kazanmaya çalışıyor ve şu an elimde kanarya ile çiftleşmiş sakam var onu istemeye başladı ver bendeki kanarya ile çiftleştirayim sana tekrar göndereyim diyor inanın böyle çıkarcı kişileri bir türlü cezalandırmak istiyorum ama henüz bulamadım bu arakadaş bu sitede başka nik deise bilmiyorum o yüzden ismini ve hangi ilde oldugunuda söyleyemiyorum çünki ona güzel bir ceza vermek gerek ve onun gibilere teşekkürler.
Nikra kardeşim sen alanyanın neresinde oturuyorsun.bende alanyada büyüdüm.
oz0735 arkadaşım ben avsallar kasabasındatım sen neresinde oturuyordun ve bende ankarada 8 sene oturdum şentepe 1.durakta ve yakacık köyünde .