Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
MUHABBET KUŞU YEMİ KARIŞIK
SLM ARKADAŞLAR ÜSTATLAR KARIŞIK MEYVELİ MUHABBET KUŞU YEMİ EN UYGUN OLARAK NERDEN ALABİLİRİM BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM 50 KĞ KADAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE BÜYÜK TOPTANCILARIN TLF LARINI BİLEN ARKADAŞLAR ÜSTATLAR BİZLERLE PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM... SAYGILARIMLA
mcd arkadaşım anatoptancısı rami kuru gıdacıların icerisinde yanılmıyorsam iş bankasının yanında var birde bayrampasa trafik sube müdürlüğünün yanında bi arkadaş var toptancı ben 25 cuvalı enson 60 almıştım saygılar
orhan_34 verdiğin bilgiler ve yer tarifi için tşk ederim ama ben urfadayım tlf nu olsa o yerin tlf la irtibata geçmeye çalışırım benim verdiğiniz adrese gelme şansım yok denecek kadar az... saygılarımla...
arkadaşım ozaman internetten yaz karısık muhabbet yemi satan diye kütahyada bi arkadaş var fiyatı uygundu otobüs ile yolluyor bi görüş
orhan_34 çok aradımda pek karışık uygun yem satan bulamadım sen o dediğin adama ulaşabileceğim link versen yani internet sayfasının adresini versen yada tlf nunu çok sevinirim saygılar.