Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
saka çifti
gagasını silmiş (gagaları bembeyaz oldu) birçift damızlık sakamı satıyorum..dişi ile erkek birbirlerinden ayrılmıyor ve dişi pamuk dolaştırıyor..bu sıralar yumurtlar.(erkek sarı kırmızı maskeli) çift fiyatı 300 tl 0533 613 12 89
fiyatı biraz tuzlu sanırım 250 tl uygundur.
100 tl uygundur. Saygılarımla,
resim yükleme şansınız varsa daha makbule geçer.
biliyorsunuzki sakanın resmini çekmek bayagı zordur,ya elinizle tutacaksınız,yada yakalamadan çekmek isteyeceksiniz oda güzel bir resim olmayacak,kuşlar büyük bir salmadalar ürkütmek istemediğim için haftada en fazla 3 kez yanlarına gidiyorum fazla insan görmüyorlar..yaniii resim isteyen arkadaşlar kusura bakmayın resim çekemiyorum,çünkü kuşlar halen çok ürkekler.
kuşlarınız bileziklimi eğer yakalamaysa senelikmi 250 bile çok 50 lira uygun bence eğer yakalamaysa.
bana hediye geldi.sordum .ekim sakasıymış.. ama hiç kafese girmemiş.devamlı dogal ortam yaratılarak,salmalarda beslenmiş.şuanda içinde diken,agaç,kum olan büyük bir salmadalar.bu çift bütün kuşlardan ayrı olarak hareket ediyor..hiç ayrılmıyor .
fiyatı 200 tl olmuştur.. gagaları bembeyaz olmuştur (ama ayakları için aynı şeyi söyleyemem.. :)