Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

saka çifti

gagasını silmiş (gagaları bembeyaz oldu) birçift damızlık sakamı satıyorum..dişi ile erkek birbirlerinden ayrılmıyor ve dişi pamuk dolaştırıyor..bu sıralar yumurtlar.(erkek sarı kırmızı maskeli) çift fiyatı 300 tl 0533 613 12 89

img

seralşahin

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

fiyatı biraz tuzlu sanırım 250 tl uygundur.

img

seralşahin

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

100 tl uygundur. Saygılarımla,

img

bekuya

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resim yükleme şansınız varsa daha makbule geçer.

img

oz0735

15 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

biliyorsunuzki sakanın resmini çekmek bayagı zordur,ya elinizle tutacaksınız,yada yakalamadan çekmek isteyeceksiniz oda güzel bir resim olmayacak,kuşlar büyük bir salmadalar ürkütmek istemediğim için haftada en fazla 3 kez yanlarına gidiyorum fazla insan görmüyorlar..yaniii resim isteyen arkadaşlar kusura bakmayın resim çekemiyorum,çünkü kuşlar halen çok ürkekler.

img

seralşahin

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşlarınız bileziklimi eğer yakalamaysa senelikmi 250 bile çok 50 lira uygun bence eğer yakalamaysa.

img

kemal3403

15 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana hediye geldi.sordum .ekim sakasıymış.. ama hiç kafese girmemiş.devamlı dogal ortam yaratılarak,salmalarda beslenmiş.şuanda içinde diken,agaç,kum olan büyük bir salmadalar.bu çift bütün kuşlardan ayrı olarak hareket ediyor..hiç ayrılmıyor .

img

seralşahin

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

fiyatı 200 tl olmuştur.. gagaları bembeyaz olmuştur (ama ayakları için aynı şeyi söyleyemem.. :)

img

seralşahin

19 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ