Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
DİŞİ SAKA
HAZIR DİŞİ SAKA KUŞ KIZGINLIKTAN ÖTMEYE BAŞLADI ARKADAŞLAR SAKA XSAKA YAPMAK İSTEYEN ARASIN KUŞ AĞZINDA PAMUK GEZDİRİYO BOŞTA ERKEĞİM YOK 100 TL FİYATI 05352736865
ERBİL BAK HERŞEYİNDE Bİ ÇELİŞKİ VAR SENİN KUŞ COK KIZGIN KAÇIRILMAZ ETMEZ DİON SONRADA HAZIR ERKEĞİM YOK O YÜZDEN SATIYORUM DİOSUN DEMİ_? İKİ GÜN ÖNCE BU İLANA GÜNCEL DEMİŞİN ... http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=85152 BU İLANDADA COK KIZGIN DİK ÖTÜMDE ERKEK YAZION HANİ SENİN BOŞTA ERKEĞİN YOKTU BOŞTA ERKEK YOKTA DOLUDAKİ ERKEĞİMİ SATIYOSUN YOKSA :d :d SEN COK İYİ Bİ İNSANSIN SEN HEP BÖLE DEWAM ET :D :D AMA AİLENE COK SÖVÜOLAR HABERİN OLSUN 3 MM BİLEZİKLİ SAKALARI KAKALAMIŞINYA O ADAMLAR SANADA KAKALICAK BEKLE GÖR ::D:D SAYGILAR : EMRE EROL
emre kızıyorum akıllı ol dediklerim bi kulağından girmiş diğerinden çıkmış
k.bkma abi ö.dilerimde napım adam hala akıllanmamış sağda solda beni konusuomuş neyse gereken cvbı konustuklarıda vermişler...
kardeşim sen hala akıllanmamışsın senin kafanın içini boşatmışalar yalanmı diyeceğiz kardeşim kuşlarımın hepsi kapalı açıkta erkek kuş yok şimdi sana buradan açıklamamı yapaçam kanaryaçı emre erol ne oldu len başka yuva bulamadınmı bırakmışsın doğa kuşlarını artık kanarya besleyecekmişsin özünemi döntün bilezikli kuşları ança sen kakalarsın millete ben üretim diye senin birkere hiç bir derneğe ayit bilezik numaran yokta nasıl ürettin saka fanyata flurya sen benim ailemin adını alma ağzına aklı ol kes tıraşı seni siktir ettiler sonra hemen derneğe üye olmuşsun gördük ne oldu gideceğini anlayınça hemen üyemi oldun sen boş ver insanları sen kanarya besle birdahada doğadan sakın yumurta toplama yarın bir gün evlenirsin seninde yuvanı bozarlar aklın başına gelir ben diyorum kızgın sakam var hemde 3x4 tane ama bunlar kapalı ötüm için ayrılmış kuşlar eşe atılmaz atılsada bunlardan eş olmaz ama sen bunları bilmesin kanaryacı emre erol bilmiyosan sor öğretelim öğrenmenin yaşı olmaz
bana bak erbil benm 35 çift kuşum var bakıcı ben yumurta cekecek olsam burda bana kimse rakip olmaz piyasasını dağıtırım ama işim olmaz sen aklını başına toplada adam ol ben hangi derneğe üye oldum bi sölesene işin gücün dümen lan senn ben senin gibi 3 mm bilezikli kuş satmam 2.7 satarım bırak sen bu lafları sen kendini kuşcu sanma seni kafese kor kuş die satarım ... bu işi en son yapacak adam sensin sen cok güzel cambaz olursun ama adam olamazsn
BU ARADA ben nie akıllancamki milleti dolandıran sensn yalan söleyen sensin ben nie akıllanım kardesm sen akıllan gerçi oda zorda 34 yasındaki biri bundan snra adam olabilirmi onuda pek beklemiorum ama hakkında yinede hayırlısı olsun diorum yunus abime söz veriom ama sen beni zorluon bak geçen beni birine sormuşun yine beklemediğin cvplardan birini almışın :D ben sen değilim aramazdaki farkı anla bırak artık beni ona buna sormayı sorsanda önemli değil istediğine sor isteyen ii desin isteyen kötü desin hiç umrumda değil ama bak burda o kadar kuş sattım 1 allahın kulu bana burda hesap sormadı ama neden sana hesap soruluyo bunlarıda düşündünmü_? düşün ona göre hareket et artık NEYSE SON YAZIMDIR SEN ARKAMDAN KONUŞABİLİRSİN :)) YUNUS ABİ SENİ ÖZ ABİMDEN AYIRT ETMEM SENİ ÜZDÜĞÜM İÇİN TEKRAR Ö.DİLERM BU ADAMLA BEN MUHATTAP OLMAM ASLINDA AMA NAPIM DAYANAMIOM BAZEN AFFET BENİ ...... BURDA HERKESİ KANDIRRIM DÜDÜKLERİM NE YAZARSAM İNANIRLAR SANMA BAK YALANDA Bİ YERE KADAR HEP FOYANI ORTAYA CIKARIOM AMA HALA Bİ BAHANEN VAR EN İYİSİ BIRAK BU İŞİ 2 CÜMLE SORU SORSAM SABAHA KADR NE BAHANE UYDURCAM BEN DİE DÜŞÜNÜRSÜN ..... SON YAZIMDIR BU İNSANA KÜFÜRDE ETSE CVP YAZMICAM KARAKTER YOK ADAMDA BEN NAPIM ....
kim sahtekar kim şerefsiz görsün millet bak seni sktir ettiler hemen derneğe üye oldyn sahtekar emre erol uğraşma artık kaybeden sen olursun SON EKLENEN ÜYE (miz/lerimiz) 040 ALİ ÇIRAK 167 UĞUR DÜZOĞLU 125 Emre EROL 047 SELATTİN GÜNGÖR 048 NECİP ERSOY 126 Hakan CABADAK 076 Mustafa BASUT
lan mal oranın tarihine bi bakarmısın serdar abi senide yazıom emre dedi yazdı ozmn 1 ayı geçti o eklenme ama ben üye oldumu yooo noldu yine kaybeden sen oldun sen hep böle göt olmaya mahkumsun eklenme tarihimide yaz milllet delikanlı görsün NOLDUUUUUUUUUUUUU ERBİLLLLLLLLLL YİNE BİTTİN :DD:D
birdahada uğraşma bak sen nededğini bilmiyosun 125 numara sana ayit deyilmi sahtekar emre erol sen kendini kandır hadi birdahada bilmediğin tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma