Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Kendini melek gibi göstermeye çalışma Emre Erol

Kendisi üyesi olduğu Saka-Flurya sitesinde yasaklandığı için kendisini iyi adam olarak göstermeye çalışıyor. Ama doğadan yakalayıp yakalayıp yandaşlarına doğa kuşu hediye etmekle iyi adam olunmaz. Yakalama kuşu herkez hediye eder ne olacak birazdaha fazla yakalarsın olur biter.

img

ressasi

15 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeşim ne istyosunuz bu cocuktan anlamadım ben bu emre tanımam etmem konsmuslugumda yok adam ne yapsa batıyor bırılerıne ku hedıye edıyorr altı üstü tebrık edıyorum benonu yakalayıp hedıye etmektee bır seref sonucta sevdıgı bır varlıgı hedıye edıyorr bu ısı seven ıcın yakalam ya da bılezıklı farketmezz hıı elestıryomusun sende bılezıklısını kus sevrlere hedıye et ben soz melez hedıye edecem slmlarr bırakın herkes dıledıgı gıbı sohbetını etsın herkesın kuşu kendıne guzel saygılar

img

yıldırım_34

15 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana bak ressasi sizin gibilerin kuyruguna herzamn bastım yine basarım sen daha kim oldugunu söleyemiosun ne diye yazı yazıosun ayrıca ben sizin gibi avcı değilim ve hediye ettiğim hiç bir kuş yeni tutma kuş değildir beni kendinizle karıştırmayın 1 - HEDİYE ETTİĞİM BÜTÜN KUŞLAR SENELİK VEYA BİLEZİKLİ KUŞLARDIR İLANLARA İYİ BAK 2- BEN KENDİMİ MELEK GÖSTERCEK OLSAM ELİME NE GEÇCEK BÜTÜN KUŞLARI DAĞITTIKTAN SONRA BENM CIKARIM NE OLCAK _? 3- BEN SİZİN GİBİ ADAMLAR DEĞİLİM KUŞ HEDİYE ETTİM Bİ TARAFINA BİŞY KAÇMIŞ GİBİ YIRTINIOSUN ADAM OLAYDINDA SANADA 1 TANE HEDİYE EDEYDİM DEMİ_? 4- BEN SAKA-FLURYA SİTESİNİ GERÇEKTEN DÜRÜST BİR SİTE SANIYORDUM AMA ADAMLAR KENDİ ÜYELERİNİN 3 MM BİLEZİKLİ SAKA SATTIGINI BURDAN BANGIR BANGIR BAĞIRANLARI GÖRMEZDEN GELDİLER BEN ÜYELERİNE KÜFÜR İÇERİKLİ MSJ YAZMIŞIM ONUN İÇİN BENİ SİTELERİNDE YASAKLAMIŞLAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BEN BU İŞE SAKA-FLURYA SİTESİYLE BASLAMADIM ONLARLADA BİTİRİM DEDİĞİM GBİ DÜRÜST İNSANLAR SANIYODUM ONLARI AMA ONLARDA 50 TL KAYIT İÇİN NE YAPCAKLARINI ŞAŞIRAN ACİZ İNSANLARMIŞ BAK ACIKCA YAZIYORUM O SİTEDENDE GÖRÜŞTÜĞÜM COK SAMİMİ ABİLERİM HALADA VAR 5- YUMURTA CEKTİN ETTİN DEDİNİZ BAK 2 YAVRUM CIKTI ONLARIDA HEDİYE EDİYORUM SENCE CIKARIM NE _? BAK SANA Bİ HESAP YAPIM 300 TL KAFES ÜRETİMİ 2 SAKA 200 TL BOZUKSUZ ÖTEN ESKİŞEHİRDEN ALDIGIM KANARYA 100 TL VERECEĞİM DİK ÖTÜMDEKİ KASIM SAKASI 2 SENELİK 100 TL DİŞİNİN YANINDA HEDİYE ETTİĞİM 2 SENELİK ERKEK 14 CM SAKA + 50 TL DE HEDİYE GÖNDERDİĞİM KUŞLARIN YOL MASRAFI TOPLAM 750 TL YAŞIM 20 UNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM VARSA YÜREĞİNİZ CIKIN BİRİNİZDE 1 KUŞ HEDİYE EDİN ERKEKLİĞİNİZİ GÖRİM AMA YENİ TUTMA KUŞ OLMASIN 5 TL PAZARDAN ALIRIM BENDE HEDİYE EDERİM BENİM KUŞA İHTİYACIM YOK DEDİĞİM GİBİ KÜMESİME GEL GÖZÜN KUŞ GÖRSÜN SİZİN GİBİ KUŞ AVCISI DEĞİLİM HOBİCİYİM TİCARET ADAMIDA DEĞİLİM SİZE GİREN GİRDİ BENM 750 Sİ 1000 İ HİÇ UMRUMDA DEĞİL BEN ZATEN MELEĞİM SİZİN GİBİ 4 TANE ÇAKALA MI EZİLCEM _? SİZ YOLUNUZUN YOLCUSUSUNUZ BENDE YOLUNUZU VERDİM GİDİOSUNUZ SİZE GÜZEL Bİ SÖZ YAZIM BELKİ ADAM OLURSUNUZ ÖMRÜNCE İYİLİK ARA OLURSA KALBİN KARA BULAMAZSIN BEŞ PARA

Yıllık dediğin sakalarda yakalama değilmi? Bİlezikli dediğin kuşlar doğadan alınan yumurtalardan çıkan yavrular değilmi zaten? Daha ne diyim sana Allah akıl fikir versin. Ama rahat bırak doğadaki kuşları rahat rahat yuva yapsınlar Niğdede kuş kalmamış tuta tuta yuva boza boza.

img

ressasi

15 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BAK SEN COK İYİ BİLİOSUN NERDE KUŞ KALMADIGINI HAYIRDIR NİĞDEDE KUŞ YUVASIMI ARADINIZ YOKSA _? BEN NEVŞEHİRDE OTURUYORUM BİZİM BAHÇEDE 3 TANE YUVA VAR GEL LAZIMSA AL GÖTÜR BELKİ İŞİNE YARAR BU ARADA TUTMA OLSA BİLE 2 YIL BAKTIGIM KUŞ SEN NİE HEDİYE EDEMİYON TUTMU MUTMA SENDE HEDİYE ETSENE SEN YA EMRE ERGİNSİN YA TAKARABUNESİN YADA WİPESSİN ZATEN HEPİNİZDE AYNI NANESİNİZ SİZ DEĞİLMİSİNİZ DOĞADAKİ KUŞLARI TUTUP SEÇMECE DİE SATANLAR YILDA ELİMDEN 1000 TANE KUŞ GEÇİO DİE YAZDIGIN YAZILARI NE ZMAN UNUTTUN ENGİN ABİYE _? 1000 TANE KUŞ TUTUYONUZDA 10 TANE HEDİYE EDEMİOMUSUNUZ SENDE 2 SENE BAK SENDE HEDİYE ET ALNINDAN ÖPÜM SENİ KURU LAF YAPMA HADİ KAYBOL SANA EKMEK YOK BURDA ŞARAPÇI KÖPRÜ ALTNDA SATARSIN ARTIK SEN SAKALARINI NOLDU HAYIRDIR BENİM HEDİYE ETTİKLERİM SANA NİE BU KADAR DOKUNUYO ONU ANLAMIYORUM TAM EMREYİ GÖNDERDİK ARTIK RAHAT RAHAT TUTMA KUŞ SATARIZ DERKEN NERDEN VIKTI BU YİNE HER İŞİMİZİ ALT ÜST EDİO DİE İÇİNDEN KALAYLAMAYA DEWAM ET AMA İÇİNDEN OLSUN DIŞINDAN YAZDIGIN SENİ İYİCE BATIRIO ŞARAPÇI

BU ARADA MEMLEKETİNİ VAN OLARAK YAZMISIN SANIRIM KLAVYEDE TUŞLAR KARIŞIK BİRAZ İSTANBUL OLARAK DÜZELTTE Bİ YALANINDAN DAHA KURTARIM SEVGİLİ ÜYELERİMİZİ

arkadaşlar başlık açarak birilrini karalayak bu işler olmaz yaptığımız hobiyi lütfen boşa harcamayalım. bu tür olaylardan ötürü inanın artık kuş beslemek bile istemiyorum :( hiç tanımadığım illerden kuş severlerle tanıştım inanılmaz dostluklar kurdum. sizde kötü düşünmeyin

img

mertiven

15 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Boşver yunus abi senin dediğin gibi cok muhattap olursan haklıda olsan haksız duruma düşüosun gerek yok hiç umrumdada değil bize sitedeki abilerimiz yeter satışa , alışa gerek yok en güzeli paslaşarak ortak bişeyler ortaya koymak nede olsa hobiciyiz bazıları gibi tüccar değiliz abi biz :)) biz bize yeteriz BİZE HER YOL PARİS