Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM
ARKADAŞLAR YUMURTADA FLORYA VE SAKALARIM VAR GEÇEN YILDA ALDIM AMA KAYIP VERDİM. ŞİMDİ BU DOĞA KUŞLARINA ANNESİNİN BAKIMI DIŞINDA NE TÜR İLAÇLAR VERMELİYİM. BİRDE BENİM OLDUĞUM BÖLGEDE ESB3 YOK BULMAMA YARDIM EDECEK YADA BEDELİ İLE GÖNDEREBİLECEK ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM. 05446739190 HÜSEYİN KARAKAŞ ARTVİN/ARHAVİ. ARKADAŞLAR BİRDE DİĞER ADIMA KAYITLI OLAN ÜYELİĞİM FORUM YETKİLİLERİ TARAFINDAN BU MEVSİMDE KUŞ TUTULMAZ YAKALARSANIZ YAVRULARI ÖLÜR DEDİĞİM İÇİN İPTAL EDİLMİŞTİR. ORDA BİZDE KUŞ TUTUYORUZ ORTAMI YUMUŞATMAK İÇİN DEMİŞTİM. HERKES HAYATI BOYUNCA İLLAKİ SAKA TUTMUŞTUR. SAYGINIZA
gönderırım de hüseyın kac ayda bılmiyom ben ceo yazından dolayı sılınmedın alt taraftakı verdıgın ılanlardan sılındın saygılarr haaa bır ay önce haftasonu sakanı gönderırım demıstın sevgıler saygılar artık gönderme kardeş
Hüseyın kardeş esb3 bende var,yavrular yeme düştüğü zaman 10 gün esb3 3 gün vitamın 3 gün normal su tekrar esb 3 vereceksın aynısını tekrar edeceksın takı yavrular tüyden çıkana kadar.Yavrular yeme düştüğünde benı ara sen.Birde söz verdıysen arkadaşın kuşunu yolla.Yolla bana ben yollayayım , belkı arhavıden otobus olmaz göndereceğin yere.
mustafa kardeş saolsın ama gerek yokk butun samımıyetımle söylüyorum
ESB 3,baycox,Coxidin vs koksidiöz kür amaçlı koruyucu olarak mutlak surette minimum 5 gün en çok 10 gün süre ile yapacağınız kür bitiminde öncelikli olarak kesinlikle sindirim florasını kazandıracağınız ve yararlı bakterileri sindirime dahil etmeniz gerekli yoksa kuşlarınızda ciddi hatta ölümcül bir çöküntü oluşacak bunu ortadan kaldıracak basit bir uygulama marketlerde de rahatlıkla bulabileceğiniz Kefir (b vitamini ve probiotik deposu) içeceğini kuşun suluğuna (hiçbir zararı yan etkisi yok)bir kaç gün boyunca hergün değiştirerek vermelisiniz bunun akabinde bir iki gün temiz su ve sonrasında vitamine geçerseniz tamamiyle kuşlarınız için detoks ve geri kazanım olacak.Yanlız unutmamak lazım bu bir kür ve hastalık olmadan önce uygulanacak koruyucu bir kür ,hasta kuşlara tedaviye yönelik bir ilaç kullanımı ve uygulama gerekiyor.Sağlıklı ,kaliteli ve güzel bir üretim sezonu dilerim .
Bunu her uyguladığınızda bir bağlamda kuşun sindirim ve boşaltım sistemine Reset atıyorsunuz.Sıklıkla uygulanacak bu kürler kuşlara yarardan çok zarar verdiği gözden kaçırılmamalıdır.Bir zaman sonra direnç düşecek ve organizma küre bağımlı hale gelecek.Bir kaç ingiliz hakem ve yetiştirici bunlarla ilgili sanırım 2004 yada 2005 olabilir bir yarışmada verdiği bir mini seminer konuşmasında bazı avrupa ülkelerinde özellikle birini ismi lazım değil bizzat belirttiler bu tip uygulamaların sıklıkla ve antibiotik kullanımına bağımlı sağlıklı görünümlü damızlıkların daha sonraki zamanlarda bu kuşları alan kişiler tarafından bilinmeyerek birden kuşların öldükleri yada çöküntüye uğradıklarını belittiler.
YILDIRIM_34 ARKADAŞIM SANA DAHA ÖNCEDE KUŞ YOLLADIM ÜSTELİK BİL AL MOZAİK YAVRU KARŞILIĞINDA 2 YADA 3 TANE BİRİ KENESETLİ VE STANDARDIN ÜSTÜNDE KUŞLAR GÖNDERDİM. KUŞLARI ELİNDEN KAÇIRDIN Kİ OLABİLİR. TEKRAR İSTEDİN BENDE TAMAM DEDİM AMA O ARALAR O KADAR YOĞUNDUMKİ SİTEYE BİLE BAYAĞI BİR ZAMAN GİREMEDİM. AYRICA BU SİTEDEN ÇOK KİŞİYE İSTANBULDA BULAMAYACAĞI KUŞLARI HEDİYE ETTİM. 20 GÜNDER BERİ ZATEN YILLIK İZİNDEYDİM. ŞEHİR DIŞINDA İSTANBULA DA GELDİM. BİR KAÇ ARAKADAŞIMIZI ARADIM GÖRÜŞTÜK. HATTA TANIŞTIĞIM BİR ABİME KENDİME AYIRDIĞIM 2 SEÇME KUŞ HEDİYE GÖNDERDİM BUGÜN KUŞ ŞİMDİ YOLDA 13/06/2010 TARİHİNDE ELİNDE OLACAK. ADI HİKMET TANIŞMIŞLIĞIM O ABİ İLE YAKLAŞIK 10 GÜN. DEMEM O Kİ YILDIRIM-34 KULLANICI ADI İLE GİREN ARKADAŞIM SANA 1 KUŞ YOLLAYACAĞIM DEYİPTE TAM HATIRLAMAMAKLA BİRLİKTE 2 YADA 3 KUŞ YOLLADIM. HATTA SENDE YAZMIŞTIN BURDAN BENİM ŞU ANA KADAR GÖRMEDİĞİM KUŞLAR DİYE YAZMIŞTIN. YANİ FAZLA KUŞ GÖNDERİP HEDİYE ETTİĞİM ZAMAN HİÇ SES YOK. SENDEN PARA MI ALDIM. YADA SEN Mİ DEDİN İLLA YOLLA DİYE. KUŞU KAÇIRDIM HÜSEYİN KARDEŞ ELİMDEN ÇIKTI GİTTİ DİYİNCE BEN OLSUN BE YİNE YOLLARIM KUŞUN NE ÖNEMİ VAR DEDİM. AMA SEN SANA SANKİ BORCUM VAR GİBİ YAZIYORSUN. BAZEN İYİ NİYETLİ OLMAKTA İYİ OLMUYOR.
YARDIMCI OLAN ABİLERİM MUSTAFA OKUR ABİM VE KUŞADAM KULLANICISI BİLGİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
hüseyın kardeşim bir ben sana melez verdim ıkı mozaık verdım 3 hıc göremeyecegın 3 takım mozaık gönderdım 4 benım sana kızgınlıgımın sebebı kus hedıye etme mevzusu degıldırr tl cevap vermemem 2.bu haftasonu gönderecem bır arkadasa da gönderecem deyıp bekletmen ustune tl acmamamndır kuşun hıc önemıyoktur bızde harbıden yoktur ama bızım tlmızı acmayan cıkmaz hele de tl bızde kayıtlı ıse farkındaysan stemımı burdan yazıyorum senden tek ıstegım var huseyın kardes kı sende benım gıbı egıtımcı kökenlısın bahadır arkadsa bır söyle ben oraya saka bırakacam ıkı tane sana göndersın ben gönderecem ama adresını bılmıyorum pazar aksama kadar yanı yarına kadar buraya mesaj bırakırsan ben bahadır arkadsa bırakırım sevgıler allaha ısını rast getırsın huseyın kardes
ARKADAŞIM EN OLMAZ ZAMANLARDA ARIYORSUN SENDE BEN GÖNDERECEĞİM ZAMAN SANA DÖNECEKTİM UZATMANIN ANLAMI YOK. MELEZ ALDIM KARŞILIĞINDA 2 YILLIK İRİ SAKA YOLLADIM. YAVRU MOZAİK ALDIM 2 TANE İRİ VE PARLAK SAKA GÖNDERDİM. AYRICA 3 TAKIM MOZAİK ALDIM. HAKİKATEN GÜZELLER BEDELİNİDE ÖDEDİM. HERŞEY İÇİN SAĞOL AMA BEN HER ZAMAN UĞRAŞAMIYORUM. GÖNDERECEĞİM DEDİM AMA HERZAMAN ARAMANIN ANLAMI YOK BENİM TEK İŞİM BU DEĞİL. KONUYU UZATMANINDA ANLAMI YOK.