Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

EMRE EROL IYI OKUUUUUU :::)))

SELAM BEN ERDAL ABİN NASILSIN KOÇUM BAKIYOM KUŞ DAGITIYON ABİNE DÜĞÜN HEDİYESİ YOLLAMADIN BAK KOÇUM ONU BUNU ANLAMAM BANA ERKEW BI KANARYA YOLUUYON ÖTEN BU KADAR MESAJINI BEKLIOYM YADA DİŞİ GÜZEL BI SAKA DÜĞÜN TAKISI OLRAK BEN OTOGARDAN ALIRIM CEVABINI BEKLIOYM SSENDE TAKARABUNE GBI YAPMA CEVAP ÖPTÜM YA ÖTEN ERKE MOZAİK YADA BEYAZ BI ERKE KANRYA YADA DİŞİ SAKA UMARIM ABINI KIRMASSIN ARADIM CEBIN KAPALIYDI

img

erdalesmer

15 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yuh be kardes nasıl bir seysin sen oyle bi turlu dugunu yapamadın gitti yapta su dugununu millet gonul rahatlıgıyla birbirine hediye versin ne gorsen bende istiyorum diyorsun ALLAH gozunu doyursun

bende kurada şansımı denemek için üye olmuştum ama yetişemedim . ama erdal arkadasın yazısını okuyunca biraz şok oldum bu nasıl bi hediye isteme kardeş sanki emre bey size kuş vermek zorundaymış gibi hissettim bir an BAK KOÇUM ONU BUNU ANLAMAM BANA ERKEW BI KANARYA YOLUUYON ÖTEN BU KADAR

FLORYA VE SAKA SENIN ÜYE OLDUGUN DİYER ARKADAŞLARIN GBI BIRI DEYILDR EMREYLE ARAMIZDAKI MUHABBBET BUKADAR SAMIMI YAZABILIYOSAN ARAMIZDA BI LITARATÜR VARDR BUNU ANLAYMADIN BILMEDIGIN YERE LÜTFEN YORUM YAPMA

img

erdalesmer

15 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

zaten floyavesaka nig i emre erol un arkadaşım..