Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
halid 38 EMRE EROL
halit bey benı tanıyonmu 1 ıkıncısı sanane benım düğünümden 2 emreyle armızdakı muhabbeti bılmeyenler konuşmasın 3 ben senı kuşların ıcınde boğarım emre benı bılır nasıl bırı oldugumu sefaköydeysen bana yakınsın halıd gel gör benım kuşları sonra konuş emreyle aramızakılerı bılmeden böle konuşmayın emre sevdğim 1 kardesımdır mıllet emreye küfür yazarken herkes burda yoktu ne oldunuz coccuk ıkı saka verecm dıyınce kardesmı oldunuz bakın arkadaslar benım düğün oldu bu konuyuda bıdaha ağzınıza almayın saygıyla uyaruyorum emre sende kardesım şuraya bı acıklama yap sagol kuş istemıyom baksana bılende konuşuyo bılmıyende
halid bey lütfen gercekten moralim cok bozuldu kımden ne istemışim ben bunu yaz bırıkere ata abıyle bumubett oldu gece ıkıbucukta yazdım bıde emreden ıstedım herseye atlıyosun a yazdımya gel kuşlerı gör diye benım sakamda var allha şükür kanaryamda hatta sadece bana abı alhh mutlu etsın dıye yazmıştı maille bızde espiri yaptık bunu bıl yeter halid abi saygılar moralimi bozduğun içinde sagol abi
1) ben kimsenin 2 kusuna kalmadım, kalmamda 2)seni tanımam ama bir turlu su dugunu yapamadıgını her fırsatta dugun hediyesi istediğini bilirim 3)beni kımse bogamaz hele sen hikaye kalırsın adresim kanarya mah. balıkcıl caddesi incir kusu sok no :21 yaz adresini goruselim kım kımı nerde boguyor 4) ben herseye atlamam kafam eserse konuya dalarım atlayan tayfa sizin tayfa oyle kus hediye edecem diyince ihtiyac listesini ortaya seren tayfa atlar 5) emre konusuna gelince gercekten efendi biri ondaki sıkıntıda 3 5 dingilin lafıyla doga kuslarını dagıtması bunada karsıyım emektir onlar
elini öpmeye gelıcem bende kanryalıyım sahın caddesınden saygılar erdinçler ıyı tanır benı saogl
ben erdinci falan tanımam buyur gel herzaman bekleriz