Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

BEYAZ PARÇALI AKGERDAN MELEZLER - 2.sayfa

3 TANE BÜYÜK OLASILIKLA ERKEK AKGEDAN BEYAZ ENSELİ MELEZ YAVRULARINI SATIYORUM.KUŞLAR 50 GÜNLÜKTÜR.0535 541 05 24

oruspu cocugu arıyosun telefonda erkeklik yapıyosun versenelan bana adresini nie veremiyosun telefonda bana küfür etmek neymiş senn ecdadını sikince anlıcan sen hala burda emre bilmem ne yaz sen sen emre olmadıgımı cok ii anladın seni tuttugum yerde ananla beraber sikcem ata seni bulcam ne yaparsan yap bulcam seni

ANASINI SİKTİĞİMN COCUGU TELEFONU AÇ MEŞGULE ATMA EBENİ SİKCEM SENN BANA TELEFONDA ARTİKLK YAPMAK NEYMİŞ BUNU GÖSTERCEK SENİ SİKİP FOTOLARINI BURAYA ATCAM AQ EVLADI ADRESİNİ VERMESENDE OLUR SENİ NASILSA BULURUM BEN OZMN SANA BU YAPTIKLARININ HESABINI NASIL SORCAM BAK GÖRCEKSİN O TELEFONUNUDA KAPATTIR SANA RAHAT YOK EBENİ SİKCEM SENN ARTIK SEN BENİ TANICAN OZMN

NE OLDU AÇTIM TELEFONU ?? YERİNİ SÖYLE GELEYİM DİYORDUN SEN SÖYLE BEN GELEYİM DİYİNCE OTOGAR DAN BAŞKA YERBİLMİYORSUN NEVŞEHİRE BENZEMEZ TABİKİ İATANBUL BURASI..KALAYI YİYİCE BURDA YAZAMIYORUM O İYİ BİLİR!!! EMRE KENDİNİ BELLİ ETTİ ..HERKEZ BİLSİN YENİ NİC İNİ...BU ADAMIN İLANI OLURSADA İTİBAR ETMEYİN ARKADAŞLAR...

ATA HALA BURDA YALAN YAZMA YER VER BEN GELCEM AQ EVLADI BURDAN TANIDIKLARIN VARSA ONLARDA GELSİN SENİN ANANI NASIL SİKTİĞİMİ CÜMLE ALEM GÖRCEM TELEFONU MEŞGULE ATMA ORUSPU COCUGU TELEFONDA KONUSTUKLARINI BURDA KONUS SEN BU KADAR GÖTLEK ADAMSIN SENN ANANI BACINI YEDİ CEDDİNİ SİKCEM NERDEN GELDİĞİNİ ŞAŞŞIRCAN ŞÖYLE ORUSPU EVLATLARIYLA MUHATTAP OLMAYIN KARDESM ADAM TELEFONU AÇIO NE SİKİM DİCENİ ŞAŞIRIO SONRA BURDA EFENDİ AYAĞINA YATIO AMA SSENN AMINA KOYDUM ATA KAÇARIN YOK ARTIK BENDEN

sana burdan cevap yazıp nic mi kapattırmam ama sen anladın!!!!!!sen adresini yazda ben bir geleyim yanına EMRE !!! NE KADAR DELİKANLISIN GÖREYİM ZİYARETİMDE.AMA ÇOK UZAK DEĞİL BAKARSIN ANSIZIN ORAYADA GELİRİM..ALEKÜMSELAM..ANLAYAN ANLADI..!!ZATEN YAZIŞINDANDA HERKEZ SENİN KİM OLDUĞUNU ANLAMIŞTIR BU SİTE YE SENİN GİBİ KALİTESİZ O GELMEDİ...

Hepsievcil.com paylaşım platformudur. Tartışmaları kişiselleştiren, insan hak ve özgürlüklerine tecavuz eden kişiler hepsievcil.com`dan uzaklaştırılmaktadır. Talep durumunda bu kişiler ile ilgili sistemsel kayıtlar savcılık makamlarına raporlanmaktadır. floryavesaka adlı kullanıcının uyeligi iptal edilmiştir.

img

hepsievcil

20 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ