Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

kocaeli çevresindeki saka besleyen ustalar

mrb kocaeli çewresinde we izmit çewvresinde saka besleyen abilerim 1 tane sakaya ihtiyacım war hediye edebilcekleri saka warsa memnuniyetle beslerim saygılarr ....

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arda kardeş diğer açtığın topiki okudum çok gereksiz polemik yaşamış konuyuda uzatmışsınız, yaşını bilmiyorum kardeşim diyorum ben 34 yaşındayım, yazılanları doğru okur ve anlarsak gereksiz tartışma olmaz ve kalpte kırılmaz sonuçta ortada olan bir kuştur bu sitede çok hediyeleşen ticaretinide yapan var hepsi mübahtır herşey ahlaki olduktan sonra sorun yok. bu sitede o kadar gereksiz tartışma oldu kalpler kırıldıki ama çok anlamsız ve gereksiz sadece yanlış anlamalardan ve yazışmalardan dolayı sana tavsiyem kimse ile kaba konuşma dost kazanmaya çalış ben burda bir çok kişi ile arkadaş dost oldum hediyede aldım hediyede verdim burdaki çoğu ustaların sayesinde şuan saka saka ve saka melezi üretiyorum ben çekinmemde burdan da hepsine teşekkür edeyim sende bil, ata, engin, ünyeden enes abi ve aklıma gelemyen kişiler sen ve bu maili okuyan herkes biraz daha anlayışlı olursa hiç sorun kalmayacak bu yazdığım yazıyada cevap yazma topik uzamasın açıklamada yapma dediğim gibi her zaman dost kazanmaya çalış bu yeterli şimdi sana daha önce bu siteden tanıdığım bir arkadaşın nick inin vereyim kendisi kocaelindeydi yazışmalardan bulursun beko-41 di sanırım yardımcı olabilirse olur belki hediye edermi bilmiyorum ama kolay gelsin

img

karahan9

15 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KARAHAN abi katılıyorum zaten bende böyle düşünüyorum cvp wermeden duramadım kusura bakma ama ben kesinlik le ama kesinlikle tirari amaç vs. gibi bu işle uğraşmıyorum sadece hobi zewk meselisi anlatabildim dimi ama bazı kişiler böyle düşünmüyor elbette bende dost kazanmak isterim kötü amacım hiç olmamıştır ancak 1 tane saka istedik yani saka gibi neşeli cıvıl cıvıl günler dilerim herkese he bu arada bana hediye edecek arkadaşlar olursada bende boş kalmam yani kafes üretimi ni amaçlıyorum ben neden doğada görüyorum pek saka kalmadı tükenme durumuna geldiler artık yakalama değil tabi hiç yakalamıcaz demiyorum yakalarsın ama 1 tane yeter oda kafes üretim yapmak için falan sesini dinlemek için kendimi anlatabilmişşsen ne mutlu bana ha war olsun hiç saka m olmasın o da olur 1 kuş için kimsenin kalbini kırmam laf uzadı gene :) iyi günler

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arda kardes karahan9 cok ii anlatmış durumu expertin bilezkli sakasına kanarya ile takas olurmu yazmışın eğer elinde kanaryan varsa burda takas için baslık aç işine gelen bi arakdas olursa takas edebilirsiniz

karahan abi furya ve saka abicim bari sizde yokmu 1 tane saka hediye eteniz bana yada kanarya takas :(

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes ben cayır ovadayım bana ulasa bılırsen ben hadıye saka verırım 0535 414 78 53

img

leylasamsun

15 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abicim çayır ovayı pek bilmem ama bir yerde buluşup albilirimiyim izmit gibi bi yerde buluşabilrimiyiz 0539 424 89 43

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bi de e posta adresini werirsen sewinirim sana ne yapıp edeip ulaşıcam ..

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ