Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
MRB SERDAR BEY
SERDAR BEY BEN AYDINDA İKAMET EDİYORUM VE SIK SIK MUĞLAYA GELİYORUM SİZİNLE TANISMAYI COK İSTİYORUM EĞER SİZİN İÇİN UYGUNSA TELEFON NUMARANIZI YAZABİLİRMİSİN GRŞMEYİ CK İSTERİM TŞKLER SAYGILAR..
sn Floryavesaka; anladığım kadarıyla aslen istanbul`lusunuz... kışa kadar çiflikte kimseyi ağırlamamağa karar verdim. zaman zaman istanbula geliyorum bana emaile adresinizi ve telefonunuzu yollarsanız istanbula geldiğimde görüşürüz. aydında oturuyorsanız istanbula arabayla gidiyorum geçerken uğrarım. birde isminizi bağışlarsanız sevinirim. sağlıkla kalın [email protected]
serdar bey ben sizi ekledim ama bir türlü denk gelemiyoruz msnde :) [email protected] grşmk üzere serdar bey
Serdar bey sanırım serama olayından sonra böyle bir karar aldınız.Yanılıyormuyum.
evet haklısınız her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. bu arada her kezden özür dilerim chat yapmıyorum zaman zaman bilgisayarın başına gelip mail lere bakıyorum ve cevap veriyorum aksi halde diğer işlerime bakıyorum. lütfen bundan sonra mail yoluyla yazışalım.
floryavesaka floryalımısınız bende floryalıyım istanbul kışın devamlı geliyorum