Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
CAN Bey ekleyin görüselim [email protected]
sn beytepeli yani can bey ve zibritçi yani okan bey.ben bu siteyi yeni yeni takip etmeye başladım. ikinizin diğer hayvan severlere yardımlarını ve ilgisini görünce çok şaşırdım.bende bir hayvan sever olarak size tşk ediyorum.insanlar işi hep maddiyata dökmüşler tabiki masrafların karşılığı olmalı ama abartılmamalıda.bu arada ismim mustafa.dediğim gibi sadece takdir amaçlı bir mesaj atmak istedim size.saygılar..
Tesekkürler Mustafa bey haklısınız herşey parayla değil,bazen parayla bulamazsınız hatırla bulunan bir şeyi o yüzden bir kac yumurta icin para lafı etmiyoruz çok sükür elimizden geldiği kadar ama prensip olarak elden teslimi tercih ediyorum bazen istisna olsada yakın sehirlere yapıyorum cünkü canlı neticede uzun yolda telef olma riski var yumurta bile bozuluyor o yüzden uzak sehirlerden isteyen arkadaslara gereksiz kargo masrafı olmasın diye göndermiyorum sonra yumurtalar cılkmış,bozukmus lafıyla karsılasmak istemedigim icin madem aynı sehirdeyiz ihtiyacınız olan bir sey varsa elimde yardımcı olmak isterim saygılar Okan Kemal
Merhaba Ma_ceis Maltepe`denmişsiniz. Adım Ömer Bende Maltepe`liyim Gülsuyu`dan sıkıntı sorun olursa ypaylaşalım yakınız.
HERŞEYDEN ÖNCE NAZİK DAVRANIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ELİMİZDEN GELİYOR BİR ŞEYLER GELİYOR İSE NEDEN PAYLAŞMAYALIM TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.ELİMDEN BİRŞEYLER GELİRSE NEEN OLMASIN İYİ AKŞAMLAR
can bey (beytepeli)yumurta teklifin için çok ama çok teşekkür ederim, abim le beraber bi kuluçka makinası yapmıştık tavuk ve kaz yumurtaları çıktı ama sülün yumurtalarım çıkmadı sanırım nem den ama `nem bu ` makinası almıştım ve nemi %90 lara da çıkartmıştım malüm mevsim de artık geçiyo ama son kez bi şansımı denemek istiyorum bende sana hindi yumurtsaı göndereyim şu an 5-6 kadar oldu. fazla varsa süs tavuk ve sülün yumurtası gönderirsen sevinirim. Ayrıca diğer arkadaşlar lütfen şu İMECE usulu yardımlaşmayı lütfen yaygınlaştıralm .işyerim yenimahalle de
sn okan bey,can bey ve ömer bey ince düşünceniz ve yardım teklifleriniz için tşk ler.dediğim gibi sizlerden bir beklentim yok,yardıma ihtiyaç duyacağım tek şey bilgilerinizden yararlanmak olacaktır.adanalıyım ama memur(maltepe cezaevi)olduğum için zorunlu olarak istanbulda ikamet ediyorum.adana da iken müsait olan evimde her türlü hayvan besledim.saanen keçi,hint horoz ve tavuğu,sülün,bıldırcın,pitbull terrier ve güvercin besledim.şuan sitede oturduğum için sadece muhabbet kuşu ile yetiniyorum.sizleride kıskanıyorum.
ma_ceis Arkadas durumuna üzüldüm durumunu anlıyorum insallah birgün yine nasip olur dilediğin ortamı yaratmak emeklilikte falanda olsa, ölmez sag kalırsak o zamana sözümüz söz yine :) elimden geleni yaparım