Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
sadobey=ömer bey yumurtalar yolcu
ömer bey selamlar; yumurtaları sabahtan ilk kargoya veriyorum toplayabildiğim kadarı ile umarım düzgünce çıkarlar iyi akşamlar dilerim kandiliniz mübarek olsun 0537 597 77 24 can
Çok teşekkür ediyorum Can Bey. Hazırlıklarım tamam. Hayırlı kandiller.
Can Bey, Hangi kargo ile gönderdiniz?
yurtiçi kargo ile bugün saat 4 gibi gönderdim...umarım çorbanızda azıcıkta olsa bi tuzum olur.inşallah aksilik olmadan çıkarlar...
bu arada ömer bey; sözüm söz size 1 aya kadar bi 10 daha gelecek bu sefer hepsi sülün olacak
Can Bey, İnanın cevap vermeniz karşılık vermeniz bile yetti. Ne olduğu önemli değil ne kadar olduğu önemli değil. Teşekkür ederim.
Can Bey, Çok ince çok güzel hazırlanmış güllerle dolu bir kutudan çıkan yumurtalar beni çok mutlu etti. Eşimle birlikte kutuyu açtığımızda karşılaştığımız bu güzellik gün boyu yüzümüzde kalacak gülümsemeyle güne başlamamıza sebep oldu. Çok teşekkür ederim.
UMARIM KIRILAN VS.YOKTUR.SEVİNDİYSENİZ NE MUTLU BANA.HAYIRLI OLMASINI DİLERİM TEKRAR KENDİNİZE İYİ BAKIN.ÇOCUKLARINIZI ÖPERSİNİZ.EMİN OLUN BİZDEN ÇOK DAHA SEVİYORLAR VE SEVİNİYORLAR.ŞAHSEN BENİMKİLER ÖYLE BENDEN ÇOK HEVESLİLER YUMURTA TOPLAMADA VS.GÖRÜŞMEK ÜZERE...
ömer bey kırılan yok heralde demi sağlam geldi hepsi
selamlar. birşey danışacaktım.dün bir tane cıktı bu sabahta 2 tane daha çıkmış geriye 7 yumurta kalıyor bu akşam saat 6 da 21 gün dolacak digerlerinin çıkma olasılıgı ne kadardır. birde cıkan yavrular kurudu ama annesi vermiyor bana kızıyor bende ellemedim sürekli kanatlarının altında tutuyor yattıgı yere civciv yemi döktüm belki yedirir diye.aslında pek ayırmaktanda yana degilim.birde üşütüp hasta ederim korkusu var.yavrular hala uyumak ve ısınmaktan yanalar yani öyle koşayım yem yiyeyim falan derdinde degiller.açlıktan yada susuzluktan birşey olurmu acaba.