Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
2009 tkkkf bilezikli orjinal show jumbo
2009 tkkkf bilezikli orjinal jumbo show muhabbet yaşı: 1 cinsiyet: erkek şimdilik sadece bir resim koyuyorum isteyene msn de gösterilir yeni resimler çekince koyacağım tel: 0 544 677 89 63 msn: [email protected]
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kus-muhabbet-orjinal-show-jumbo-2009-bilezikli/detay bu sitede bir tane resmini koydum.
arkadaş resmi yanlış yüklemişsin galiba. eğer doğru yüklemişsen o kuş 200tl etmez. piyasada o kuş ayarında 50 tl bulabilirsin. show kuşu böyle olur
.
sen türkiyede öyle kuş gördün mü koyduğun resimler yabancı siteden zaten öyle bi kuş olsa elimde 500 liradan aşa satılmaz. benim resimdeki kuşumun tüğdeki hali makinadan yükleyince şimdiki halini görürsün. fiyat konusuna gelince orjinal bi jumbo yavrusunu kimse 150den aşağı vermez verirsede orjinal değildir zaten. bendeki kuş damızlık yavruda değil tam 1 yaşında.
show muhabbet arkadaşın koyduğu resimdeki gibi olur türkiyedede bu kuşlardan var sahibinden comda tanesi 300 liraya bir arkadaş satıyor senin kuşun iri yapılı olabilir ama verdiğin fiyat biraz pahalı saygılar
türkiyede bu kalitede kuş yok iddaalıyım varsada kimse satmaz
selam arkadaşlar resimlerdeki kimsede olmaz denen kulşarın aynısı hatta daha kalitelileri mevcut bende isteyen olursa 250 tl tanesi verebilirim [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz
arkadaş o resimdeki kuşlar sakaryada bir üreticimizin kuşlarıdır (üst iki resim)artı, artık ülkemizdeki yerli üreticilerimizdede bu kalitede kuşlar mevcut. velevki o kuşlar ülkemizde olmasa, senin kuşun (aslanların olmadığı diyarda, it köpek, aslan kesilirmiş misali) o kuşlar ülkemizde olmadığı için senin kuşuna show kuşu diyemeyiz bu yanlış olur. lütfen bu işe gönül vermiş, yeni başlamış arkadaşları kandırmayalım.
karar üretici arkadaşların, bu kuşun neresi, show kuşu neresi jumbo
bu sitenin yöneticisi kimse ilanı kaldırabilir.