Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

MELEZE ATMALIK EŞE HAZIR VE ÖTÜMLÜK SAKALAR

SLM ARKADAŞLAR ELİMDE 2 ADET SENELIK EŞE HAZIR SAKALAR VE KASIM SAKALARI SATILIKTIR 5 ADET ÖTÜM SAKASI VAR DIR SAKALARRIN HEPSİ ÖTÜMDEDİR HİÇBİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR HER ŞEYINE KEFILIM KUŞLARIN HEPSİ İRİ KUŞLARDIR.SENELIK EŞE HAZIRLAR TANE 100 TL 5 ADET ÖTÜMLÜK SAKALAR 50 VE ÜZERİDİR ALAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KUŞLARIN HEPSİ SALMAYA VE DİŞİ KANARYAYA ALIŞIKTIRLAR!!!!!

img

korsanfb

15 yıl 2 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum seneliklerin melezini bizzat kendin aldınm

img

halilkurban

15 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet arkadaşım nisan ayında 2 side dişi kanaryaları yumurtlatmışlardır şehirdışında oldum için ilgilenmedim altına baktınız zaman anlarsınız zaten 2 side eşe hazırlardır.yavruları ders dınlıyce zaman dinletıcen tek kuş babalarıdır 2 sıde kaba şak şak lıdır..

img

korsanfb

ÖZEL MESAJ

Kuşlarınız ile ilgileniyorum irtibat icin [email protected] msn adresimi eklerseniz goruselim.

img

akan81

20 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sarı opal yada al mozaikle takas düşünürmüsünüz acaba?2010 yavruları

img

yakuza_gorkem

15 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

takas düşüne bilirim yavruların eyer cınsıyeti bellıyse olabilir

img

korsanfb

ÖZEL MESAJ

daha tam belli değil ders yapanlar var..

img

yakuza_gorkem

15 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş 2 adet erkek alsam fiyat ne olur

img

ahmet_cinar

15 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eşe atılmalık hazır olan 1sandıklı 100 tl 2 sandıklı 150 tl ötüm için ayırdığım üstü kapalı kuşlar 50 le 150 arası değişiyor ne istedinize bağlı arkadaşım kuşlar kendime ayırdığım özel kuşlardır ötümde olan kuşlarda 3 adeti çift kenese 1 adeti tek kenesettir 1 adetide iri parlaktır...

img

korsanfb

ÖZEL MESAJ

GÜNCELDİR

img

korsanfb

ÖZEL MESAJ