Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SELÇUK ABİ TEŞEKKÜR EDERİM
NATO YOLU EGE MAH.MAMAK KATI ATIK ALANI MAMAK ANKARA TEL:312 390 87 01 GSM:0537 597 77 24 TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM
rica ederim.bugün yolluyorum yumurtalarını.inşallah hiçbiri kırılmadan eline ulaşır.zaten bu yumurtaların içinde kırılma ihtimali en düşük olan beç yumurtası çünkü kabuğu çok sert.şimdiden hayırlı çıkımlar dilerim.
can soyadınıda yazarmısın karışıklık olmasın
MURAT CAN KARAKAYA ABİ RESİMDEKİLERDE SANA YUMURTASINI GÖNDERECEĞİM ZİBRİT VE LANGSANLAR
can teşekkürler.zibritlerden yollarsan sevinirim.şimdi kümesteydim beç yine yumurtlayabilir bir iki saat bekleyimde yumurtlarsa 10 yumurta olmuş olur.sende 10 tane zibrit yollarsın.
TAMAMDIR ABİ ANLAŞTIK TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
BEYTEPELİ ARKADAŞIM MRB.BEN BU İŞE TA ÇOCUKLUKTAN BERİ GÖNÜL VERMİŞ BİRİSİYİM GÜVERCİNLERLE BAŞLADIM SÜS TAVUKLARI DERKEN SÜLÜN KEKLİK BILDIRCIN VE TAVUS KUŞU. AMA SANSAR DENEN YARAMAZ BU GÜZELLERİMİN BİR KISMINI TELEF ETTİ. ŞİMDİ YENİDEN BAŞLADIM ŞUAN HEPSİ YAVRU OLMAK ÜZERE BİR KAÇ ÇEŞİDİNİ TOPLADIM KEÇİÖREN EVCİL HAYVANLAR PARKINDAN EDA HANIM SAĞOLSUN FİYATTA BİRAZ YARDIMCI OLDU. TEK EKSİĞİM SÜLÜN EĞER FAZLA VARSA YUMURTA İSTEYECEKTİM BENDE SANA AMERİKAN HİNDİ YUMURTASI VERİRİM SELAMLAR