Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

PENÇ TAVUĞU YUMURTASI KULUÇKA

ARKADAŞLAR SELAMLAR ; SELÇUK BEY,OKAN BEY VE DİĞER ARKADAŞLAR PENÇ TAVUĞU KULUÇKA MAKİNASINDA TAVUKLA AYNI MANTIKMI YA BİLEN VARMI....

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet aynı mantıka çıkar normal tavuktan tek farkı 28 günde çıkar. Başka bir özelliği yoktur.

img

mogli

18 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TEŞEKKÜR EDERİM.YANİ 21 GÜN SONU GELİŞİM MAKİNAINDAN ALIP ÇIKIM MKİNASINAMI AKTARAYIM YOKSA BEKLETEYİMMİ BİRAZ DAHA SÜLÜN GİBİ 23.GÜNDEMİ ALAYIM

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

beç yumurtası 24 günde çıkıyor benim öyle oldu

img

aliturkyilmaz

16 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

can beç tavuğu yumurtası 28 günde çıkar aksini iddaa edeb yalan söyler.25. güne kadar yumurtaların çevrilmesi lazım çıkım makinan varsa son 3 gün çıkm makinasına al.çünkü bunların kabuğu çak kalın ve çıkm zamanı gelince birazdaha fazla neme ihtiyaç var.hatta civcivin çatlattığı yerden kabuğu hafif açarsan kanatmadan faydası bile olur.kanatmamaya dikkat et.geldimi yumurtalar sağ sağlim bu arada.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Penç tavuğu dediğiniz Tokat tavuğu ise macar sülünleriyle aynı yani 24-25 günde çıkar.

img

ressasi

14 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkeze teşekkür ederim çok sağolun

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Okan Abi`nin kümesine gittiğimde. Makinesinde beç yumurtalarının 28 günde çıktığını söylemişti. Hatta bir arkadaşı gerçekten mi falan demişti. Makineye koyduğu tarihe ve çıkımların olduğu tarihi saydık tam 28 gündü. Benim tavuğun altında da Okan abinin makinesinde de 13 Haziran tarihinde konulmuş Beç yumurtaları var. yani bugün 10 günlük oldular. Benimkiler yolda gelirken ölmedilerse çıkımları seninkileri bugün koyduysan 10 gün önce olacak. O zaman haberleşiriz kesin tarihi öğrenmiş oluruz. Sende ona göre alırsın makineye sıkıntı yapma.

img

sadobey

14 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar araştırmanıza gerek yok burda hazır çıkmışı var.3 parti yavru aldım busene ve hepsi tam 28 günde çıktı arştırıcak bişey yok yani.netice 28 aksini iddaa eden bana gelsin.ispatı basit.4. parti yumurtalarım tavuk altında ve koyduğum tarihte belli verdiğim tarihte gelsin çıkımı izlesin.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

28 dir

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ