Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
yardımcı olursanız sevinirim
civciv yavrularımda bi kırgınlık var ve gözleri sulanıyo. hatta tavuskuşu yavrumun birinin gözü bu yüzden kapaldı sularına ilaçta katıyorum ama fayda etmedi. ne yapabilirim
Halit bey sanırım mikrop kapmışlar yemdende olabilir önce altlarını güzelce temizle zeminde soguk olmasın yemide değiş baska yerden al öyle bir şansın yoksa başka cuvaldan al, vitamin takviyesiyle düzelirler insallah geçmiş olsun
Merhaba, Gözü kapanan hayvanın gözüne (sıcak olmasın)pamukla çay sürün ertesi gün açılacaktır. Kullandığınız ilaç antibiotik mi? Değilse bir iki diş sarmısak ezip (posasını) da bir kavanoz suya koyun ve bir süre bekletin. Sonra sularına bu sarmısaklı sudan katın. Eğer kullandığınız ilaç antibiotik ise yapmayın bir veterinere sorun. Unutmayın sarmısak doğal antibiyotiktir.
arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun, keçiören evcil hayvanlar parkındaki veteriner hanım 2 çeşit biri sıvı(göz için) biri toz ilaç verdi bakalım İnşallah faydası olur. Duyarlılığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi tutacam sağolun