Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

PAK MAMA nereden bulabilirim?

Arkadaşlar, PAK MAMA 5kg. lık kova nerden bulabilirim bi de yaklaşık kaça gelir bana...? Muhabbetlerime vericem de...

img

jumbo_patagonia_hybrid

20 yıl 2 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pak mama nedir bilmem ama galiba kutu mamalar

img

bberill

19 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam pak mama nasıl bir şey sarı hazır mama mı? eğer öyle değilse kuşlara ne gibi faydası var eğer bilgilendirirsen sevinirim. işlevi ne

img

typhoon1

20 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyigünler.Petshopçularda kilosu 10 ytl den 15 ytl arası satıyorlar.Ben Pak mamayı üretici bir abiden kilosu 6 milyona alıyorum.Tam olarak yeri bilmiyorum İstanbul yenibosna da biryerlerde ve Pak mamanın fabrika yeri ise İstanbul Samandıra dadır.Fabrika çıkış fiyatı 4 ytl.idi.Şuanda kaça veriyorlar onu bilmiyorum.Fabrikanın teli veriyorum. 0216 398 48 68. İyi günler.

img

mumit

19 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşlar pak mama , hazır mama mı sarı olan

img

typhoon1

20 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet hazır mama sarı olan ama kuru mama biz bu mamanın içine haşlanmış yumurta katıyoruz.Piyasada satılan topkek kokulu olan nemli kutulu mamalardan değil.

img

mumit

ÖZEL MESAJ

teşekkür ederim . ama sadece haşlanmış yumurta mı ben birkaç sebze de ekliyorum bazen . bu mama sadece bir gün mü kalıyor. sıcaklar da kuşu bozuyor galiba yumurtadan . bu mamayı hafta da bir mı veriyorsun

img

typhoon1

20 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben haşlanmış yumurta ve muhabbet yemini toprağa koyup çimlenip çimlerin üst kısımları kesip katıyorum.Haşlanmış yumurtayı soğutuyorum.Mamayı bir tabağa koyup streç film ile kapatıp buzdolabına 3 gün kadar saklıyorum.Mama kuşlarımın durumlarına göre veriyorum Yavrulu olan kuşlarda hergün içi boş yemliğe dolduruyorum.Diğerlerine de ise iki günde bir içi dolu olan yemlerin üstüne birer tatlı kaşığı ve az miktarda rendelenmiş havuç veriyorum.

img

mumit

ÖZEL MESAJ