Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

1 ADET BRAHMA CİVCİV ARIYORUM (HOROZUNDAN)!...

SELAMU ALEYKÜM ARKADAŞLAR.MALÜM BİR HOBİMİZ OLUŞTU ODA ,TAVUKLAR!... FAKAT HOROZUMUZ YOK. BEN DE EN İYİ HOROZUN BRAHMADAN OLACAĞINI ZANNEDİYORUM VE UYGUN BİR FİYATTA HOROZUNDAN BRAHMA CİVCİVİ SATIN ALMAK İSTİYORUM.ANKARADAYIM . YARDIMCI OLURSANIZ DUA EDERİM :)

img

theimam

15 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bursadan aldırabileceğiniz bir tanıdığınız olursa 1 adet siyah brahma civciv var hediye edebilirim size ama horozmu çıkar tavukmu onu bilemem.

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tavuklarınız ne ise horozuda aynı cins alın paçasız kırma tavuklarsa brahma o tavuklara yakışmaz ama tabiki tercih ve zevk sizin.

img

emreergin

16 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aleyküm selam, Tavuklarınızın cinsine veya boyutlarına göre horoz almanız yerinde olacaktır. Örnek Japanese Tavuğumun üstüne çıktığını gördüğüm an Plymouth horozumu elden çıkardım. Brahma Horozunda orta boy veya küçük boy bir tavuğun üstüne çıktığındaki halini görmenizi tavsiye etmem. :) Boyu boyuna huyu huyuna demişler ya... En güzeli.

img

sadobey

14 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslara katılıyorum ya kırık cins yavru sahibi olursunuz ya kalcası bacagı kırık tavuklar sahibi sanırım bunu istemezsiniz en iyisi tavuklarınızın cinsine göre horoz sahibi olmanız selamlar

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmet kardeş vala çok sevinirim ama benim tanıdık yok fakat kargoyla gönderseniz ben korgo ücretini öderdim ama size zahmet olur...

img

theimam

15 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kargo canlı hayvan almaz dostum

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ