Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
acil keklik yardım
selam arkadaşlar benim 2 dişi bir erkek kekliğim var erkek kekliğim rahatsız abime göre kurum olmuş hayvan yem yiyor su içiyor birde isal olmuş ne yapmamlazım diyerlerinden ayırdım iki gün içinde çözüm bulmamlazım dişiler yumurtluyorlar şimdiden tşkler
Şimdi erkek kekliğine ilaç vereceksin ve hemen dişilerin yanına koyacaksın.Ondan sonra o civcivlerden kalite bekleyeceksin,sağlıklı damızlıklar oluşturacaksın yada satacaksın.Olur mu sence?Olmaz.Ne yapmak lazım.En az bir haftalığına ayırmak bu arada çıkan yumurtaları kahvaltıda yemek lazım. İshal için coxidin yada respiradox kullanabilirsin
sn PEHLİVANOĞLU ilginiz için çok teşekkür ederim ben bu işi zevkle yapıyorum oyüzden bu erkek yerine başka bir erkek almaklazım sonuçta satarsamda vayru veya anaç hiç kimseyi kandır mam öyüzden güzel bir erkek keklik bulmamlazım hasta olanda yaşarsa doğaya salarım yaşamazsa ALLh RAMET EYLESİN başka ne yapabilirim bu son 5 gündür herşey üst üste geldi köpeğimin tavuhumu boğması kekliğin hastalan ması daha çok şey var inşallah biran önce herşey düzelir tekrar teşekkürler
sn sezgin7787 inanın bu işin zevki bu zorluklarda,bir yıl gözüne bakacaksın hastalanacak,dört gözle yumurta bekleyeceksin kırılacak,tavuğun altına koyacaksın kalkacak,makinaya koyacaksın elektrik kesilecek,köpek sansar cabası,satarken yol tepeceksin,muavinle şöförle dalaşacaksın,paranıda alamayacaksın.Ama olsun varsın hayat çok güzel,iyiki böyle bi zevkimiz,uğraşımız var
sn PEHLİVANOĞLU çok doğru söylüyorsunuz 7 çeşit hayvan bakıyorum bu zevki herkezin tatmasılazım en çokta cocukların maddi olanağım olsaydı şuan birçiftlik yapmak isterdim herkezin gire bileceği oturup çay içe bileceği hem hayvanların ihtiyacı karşılanmış olur hemde cocuklar hayvanlarla tanışmış ollurlar neyse tekrar ilginizden dolayı teşekkürler