Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SELÇUK ABİ YUMURTALAR ÇIKTI YOLA
ABİ SELAMLAR YUMURTALAR ÇIKTI YOLA YURTİÇİ KARGO İLE KENDİNE İYİ BAK,GÖRÜŞÜRÜZ.
can çok teşekkür ederim.tanıştığımıza çok memnun oldum.başka bi isteğin arzun olursa çekinmeden arayabilirsin.tekrar teşekkürler.
can yumurtalar bugün geldi.ellerine sağlık bir koli bu kadar güzel yapılır,kırılmasınlar diye olağanüstü tedbirler almışsın.ben aksaraydan beyaz keklik yumurtası getittirdim 150 lira verip adam öyle bir koli yapmışki sokaktaki çocuğa versen hiç anlamazken o kadar lakayıt o kadar cahilce koli yapmaz yani mantık şu parayı aldım gerisinin koy ....aynen olay bu.ama işte adam var adam var sen bedavaya yolladığın halde içinde çiçekler ve süper tedbirli bir koli ayrıca kargo bedelinide sen ödemişsin.sana borcumuz var şuan:D tekrar çok teşekkürler,ellerin dert görmesin,yüreğine sağlık.
ABİ NE DEMEK, SAYI İÇİN LÜTFEN KUSURUMA BAKMA İNAN YUMURTLAMADILAR 9 ALABİLDİM. SEVİNDİ İSEN NE MUTLU BANA BEN TEŞEKKÜR EDERİM ABİ KENDİNE ÇOK İYİ BAK..
ya sayının ne önemi var önemli olan adam olmak dürüst olmak,oda sende var sen bundan sonra benden bi isteğin olursa çekinme elimden geldiği kadar yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.tekrar teşekkürler.