Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
takas yada satış
merhaba arkadaşlar 1 çift 1,5-2 yaşında yumurtlar vaziyette macar sülünü 150 tl 7 tane 9 aylık habeş (3 adet gri 2 horoz 1 tavuk - 4 adet beyaz 3 tavuk 1 horuz) 350 tl hepsi birden satlıktır 1 tane 1 yaşında zibrit gümüş horoz 1 çift 1,5 yaşında denizli horoz kalın ötümlü ballı tavuk ise gümüşdür her türlü takas ve satış tekliflerine açığım kahramanmaraşdayım 5322245314
7 tane 9 aylık habeş (3 adet gri 2 horoz 1 tavuk - 4 adet beyaz 3 tavuk 1 horuz) yumurtaya başladığı için satış listesinden çıkarılmıştır
Fiyat konusunda birşeyler yaparsan anlaşırız. 1 Temmuz`da K.maraş`tayım inşallah. Habeşlerin fotoğraflarını gördüm. Sakallı değiller. Uygun bir fiyat için bana mesaj atın. Toptan alırız. 0537 6802756
telefon numaram ilanda belirtilmiştir kafanıza takılan bir şey varsa burdan yazmayın arayın görüşelim şevket bey ilanda belirttim habeşler yumurtaya başladı gelirsiniz görürsünüz ararsınız görüşürüz mesajlauğraşamam arayın görüşelim yüzyüze her zaman tercihimdir..
denizlinin tavuğu tüyden çıkıp yumurtaya başlamıştır bilginize
takas imkanı vardır tekrar hatırlatıyorum takasda düşündüklerim kafes kuşları : (kanarya -muhabbet kuşu - cennet veya sevda papağanı - hint bülbülü) ker türlü nakliyat problemi olmayan kafesler (keklik bıldırcın kanarya veya çifthane salma katlı kafesler) kümes hayvanları (japonez zibrit sultan - beyaz keklik bob white bıldırcını)
Ayın 15`inde K.Maraş`tayız inşallah. O zamana kadar beyazlar satılmazsa 4 tane beyaza talibiz. Biz cepten ararız Hayırlı işler.
necmi bey 1 aydır geleceksiniz anlamadım ne zaman geleceksiniz her ilanı güncellememde geleceksiniz anlamadım kısmet mi olmuyor artık tekrar açıklama yapıyorum abicim ilandaki habeşlerin tamamı satlıktır parça parça tane fiyatı 70 liradır boşa zahmet etmeyin eğer pazarlık edecekseniz lütfen habeşlerim adanalı okandan alınma içinde kırma değil sadece sakalsız habeşlerden saygılarımla
satlık hayvan yok kardeşim vaz geçtim kelepir batan geminin malları mantığıyla arayanlar yüzünden satmaktan vazgeçtim kendi hayvanları birinci sınıf bizimki kelepirmiş bu mantık yüzünden ben bir şey satmıyorum
Ayın 15-18 arası gibi K.Maraş`a ev taşımaya gideceğiz. Şevket`e sordum. Japonez ve Zibrit ayarlayabileceğini söyledi. Sizin Habeşlerle takas için. K.Maraş`ta tanıdığınız Hintçi var mı?