Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
ömer bey
selamlar ömer bey nasılsınız.msn ekledim ancak karşılaşamıyoruz. benim bir tavugum daha gurk oldu.dün kümesten hiç çıkmadı 1 yumurta var onunla oynayıp duruyor bugünde kalkmadı. benim sizden bir ricam olacaktı.10 tane kadar bu atak cinsi yumurtalardan koymak istiyorum nedenine gelince bu tavuklar hem çok dayanıklı hem verimleri iyi hemde çok iştahlılar. biliyorsunuz iştah takıntımız var.tabi ben başka cins tavuk tanımıyorum kümesimdekiler bu cins 2 tanede köy tavugum var ama ben atakları seviyorum.ücretli olmak kaydıyla nereden ve nasıl tegmin edebilirim.yakınız diye size soruyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.selam ve saygılar...
Hiç atak besleyen tanıdığım yok. Kusura bakma 2 gündür nete giremedim. Ama Pazar günleri Kartal araba pazarının bir üst sokağında tavuk satanlar oluyor. Orada birçok tavuk besleyen kişi oluyor atak besleyen var is yumurta temini için görüşebilirsin. Ayrıca orada bazı satıcılar adapazarı tarafına gidip yumurta topluyorlarmış ve makineye koyuyorlarmış belki onlar aracılığıyla temin edebilirsin. Kazıklanmamaya dikkat et. Sana yakın olduğu için söyledim.
çok teşekkür ederim bilgi için.bu pazarı geçirdim haftaya yurt dışına çıkacagım hafta içi halletmem lazım.netteki arkadaşlara bir sesleneyim belki kargo ile bana ulaştırabilirler yada yakınlarda birilerinde vardir.