Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
satiş
selam 1 hint horozu .1hint tavuğu,2 köy tavuğum var hint tavuğumun 2 civcivi var.1 koy tavuğumunda 4 civcivi var. satışa sunuyorum taşınmamız sebebiyle onlara şefkatli bakıcılar arıyorum. hint horozum 2,5 yaşındadır.dövüşte ustadır. e-mail:[email protected]
fotoğraflarını merak eden arkadaşlar ve ilgilenecek arkadaşlar için katabilirim isterseniz.
Ben de Adana Yüreğir`deyim. Tavuğu getir bizim tavuklardan biriyle 10 dk prova yapalım. Sistemini görelim. Olursa anlaşırız. Perşembe günü uygunum. 0537 6802756
hangi tavuğu getirim hint tavuğunu mu koy tavuğunu mu yalnız civcivleride var haberin olsun bide tavukla taavuk ne provası yapacaak anlamadım
süs tavukların varsa takasda yapabiliriz.....
Hint tavuğunu getireceksin usta. Bizde süs tavukları da var. Uygun olursa anlaşırız. Hem tanışmış oluruz. Sahibinden.com sitesine ilan verdiniz mi? Sanki baran01 ismini orada gördüm gibi. Tavuğun sistemini görmem lazım ki ona göre civcivini alayım sezonda. 1.000 TL`lik horoz çekeceğim hayvana. Sen bir mesaj at uyarsa. Perşembe buluşalım.
msn varsa ekleyim ordan konuşsak fotoğrafta atarım...
İnternetten mal almayacağım artık. Hayvanları yakından canlı canlı görmem lazım. Yorum yazmayalım. Telefon orada. Mesaj bekliyorum. Teşekkürler. Hayırlı işler.......