Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
satılık kınalı keklik,bıldırcın,beç ve hint palazı ve yaban ördeği
yaban ördeği(yeşilbaş):5 adet anne ve 4 adet yavrusu yavrular anne boyutlarındadır büyümüşlerdir.2 si dişi 2 si erkek.sahibinden.com da resimlerini görebilirsiniz. hepsinin fiyatı:150 tl beç ve hint palazı:3 adet hint,3 adet beç sahibinden.com da resimlerini görebilirsiniz. tane 25 tl den toplam:150 tl bıldırcın:13 tanesi 4 aylık 11 i dişi 2 si erkek,18 tanesi 1 aylık 9u dişi 9 u erkek.toplam 31 adet.sahibinden.comda resimlerini görebilirsiniz. hepsinin fiyatı:120 tl kınalı keklik:2 adet dişi 1 adet erkek toplam 3 adet damızlık.dişiler halen hergün yumurtlamaktadır.sahibinden.com da resimlerini görebilirsiniz. hepsinin fiyatı:150 tl. herkese sağlıklı bol evciller.
tel:0 537 826 96 78
yaban ördekleri satılmıştır.diğer kanatlılar için arayabilirsiniz.teşekkürler.
bıldırcınlarda satılmıştır.diğer hayvanlar için irtibata geçebilirsiniz.bol evciller.
keklikler ve hint palazlarıda satılmıştır.sadece beç palazları kalmıştır.almak isteyenler arayabilir.
CAN KARAKAYA senin beç palazları ayrı yanlış anlama sakın onları satmıyorum,söz verdim hediye edicem,bi şekilde yolluycaz artık.
teşekkür ederim selçuk abi,çok sağolasın inşallah yumurtalar yarın yolcu
ben teşekkür ederim,ne demek.senin gibi efendi iyi bir arkadaşa üç tane beç vermişiz çokmu.keşke olsada 10 tane yollasam ama şimdilik imkan bu kadar,olursa ilerde yine yollarım.yada başka bi isteğin varsa çekinme söyle varsa elimizde yardımcı oluruz.
Halen yumurtlayan keklikleriniz acaba yer ve iklim değiştiğinde hala yumurtlamaya devam ederler mi?
etmezler,onu alan kişide biliyor zaten.burda kasıt eğer isterse yumurtalarıda HEDİYE veririm,elimde yumurtasıda mevcut demek.ama yerine alışınca illaki yumurtlayacaklardır.bu mevsimde keklik yumurtası satma taraftarı değilim ben,birtek sizde keklik ve yumurtası yok besleyen herkesde var ama satan kişi bu zamanda sizden başka görmedim.tabii alan bulabilirseniz.