Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
brahma
rkadaşlar 2 aylık brahmamla fizanım var birertane yanına eş olarak 2 yada3 tane brahma alacam ama ankarada satan yok heralde
ARKADAŞIM SELAMLAR, HAYVANLARININ SAĞLIKLI OLMASI DİLEKLERİMLE.SEN BİLİRSİN AMA DİLERSEN KEÇİÖREN HAYVANAT BAHÇESİNDEN ALABİLİRSİN.YADA Bİ ARKADAŞIM DAHA VAR Bİ İHTİMAL ONDA OLABİLİR İSMİ SATILMIŞ BENİM İSMİMİ SÖYLE DİLERSEN... CİVCİV ALIP BÜYÜTMENİ TAVSİYE EDERİM.İYİ GECELER. 0505 446 67 05 SATILMIŞ CEP NO. ARZU EDERSEN KONUŞURSUN.
tşkler kardeş keçi örene gittimama onlar çok küçün benimkilerle uyum sağlayamaz diye almadımordakiler günlük civcivmişbenimkilerle hep beraber büyüsün istiyorumçok küçüklerine bakamam diye korkuyom
toprağam :) ulustaki kuşçuların üst katında 1 hafta önce ben gördüm hatta anaç koşhin de var dı, istersen bi bak oraya, abla duruyo dükkanda
saolasın halit kardeş bugün baktım ne anaç var nede yavrugelirmi gelmezmi onlardabilmiyolar sadece cüce koşin tavukları varmış
murat kardeş. benim baktığım da var dı, yardımı olursa şu ilan dikkatimi çekti ankara değil ama; =İntoko Türkiye > Eskişehir > Hayvanlar Alemi > Küçükbaş & Kümes Hayvanları > İlan No 216053782 buradaki brahma resimleri tam senin aradığın kadar