Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SATILIK BEYAZ KEKLİK - 2.sayfa
ELİMDE BULUNAN BEYAZ KEKLİKLER SATILIKTIR....... DENİZLİ DEYİM.... KEKLİKLER 6 AYLIKTIR..... PALAZ KALMADI..... ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR..... TANESİ 150 TL DİR... 0533 363 18 72.....murat.... ELİMDE 10 ADET BULUNMAKTADIR.....
BEN BU İŞİN TİCARETİNİ YAPIYORUM... DEDİĞİM GİBİ BENDEKİLERİN TANESİ 150 TL DİR... YALNI ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM..... SİZ ELEKTRİK FATURASI YATIRIRKEN.... SU FATURASI YATIRIRKEN.... BİR MARKETTEN ALIŞ -VERİŞ YAPARKEN VEYA EN KOLAYI BESLEDİĞİNİZ KUŞLARA YEM ALIRKEN PAZARLIK EDİYORMUSUNUZ.... YOKSA SİZE VERİLEN FİYAT NE İSE ONA GÖRE Mİ ALIYORSUNUZ... KISACASI PAZARLIK EDEMİYORSUNUZ DEĞİL Mİ? TABİKİ....PZARLIK EDEMİYORSUNUZ.... AYNI ŞEKİLDE BU İHTİYAÇLARIMI KARŞILARKEN BENDE PAZARLIK EDEMİYORUM...... SİZE SORUYORUM: PEKİ BEN KUŞLARIMI SATMAK İSTEDİĞİMDE NEDEN PAZARLIK İLE SATAYIM... BENDE PAZARLIK ETMEK İSTEMİYORUM... KUŞLARIMIN TANESİ 150 TL DİR.... ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA TEKRAR DUYURULUR.... 0533 363 18 72 MURAT...
İYİ MAL iyi para eder....... bizdeki kuşlarda iyi onun için fiyatıda iyi olmak zorunda...... 0533 363 18 72 murat............
arkadaşlar öyle konuyu başka yerlere sürüklemeyin istiyen alır istiyen almaz ama şurda öyle burda böyle lafları ile kimsenin malını kötülemeyin arkadaş 150 tl demiş varsa uygunu söyleyinde istiyen alsın lütfen başlıklara saygı gösterin meden bilen varsa gitsin alsın (başka yerden fiyat uydurmayın)
SAYIN alkaner34 ARKADAŞIM.. TEŞEKKÜR EDERİMM.. .SAYGILAR... 0533 363 18 72 MURAT............