Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

25 tl erkek kanarya arıyorum

selam arkadaşlar 20 25 tl erkek kanarya arıyorum cins önemli değildir erkek olsun ötümlü olsun yeter 2 adete ihtiyacım var elinde olan arkadaşlara duyurulur (hediye edeceğim )

img

gürselli

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elinde yavruda olabilir erkek kanarya arıyorum hediye ediceğim için yardım lütfen

img

gürselli

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben veririm ustam istanbula geldiğimde istersen tel no : 0506-607-99-39

img

carlos105

18 yıl 4 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

carlos105 arkadaşım olur neden olmasın ama sen ne zaman istanbula geleleceksin ? bilgi verirsen sevinirim iyi günler saygılar ayrıcada ilginede teşeşkkürler

img

gürselli

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben 8 gün içinde istanbulda olcağım elimde güzel crest kırıkları var bir tane ayarlarım size...

img

carlos105

ÖZEL MESAJ

sevinirim eğer varsa 2 tane istesem ayıp olmaz herhalde :) bana ne zaman geleceğinizi bildirirseniz sevinirim ilgine tekrar teşekkür ederim

img

gürselli

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ustam ben istanbula geldin istediğin zaman arayabilirisn...

img

carlos105

ÖZEL MESAJ

hasgeldin :) nerede ikamet ediyorsunuz ben size gelmek istiyorum musaitmisiniz ?

img

gürselli

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu ne şimdi arkadaş.topik açılmış nedir okuyalım diye bakıyoruz geldin ne zaman müsaitsin falan filan.arkadaş sana telefonunu yazmış arasana buradan müsade isteyecegine.bu kadarda aymazlık olmaz ki.20liraya öten erkek gres kırıgı bide getirmiş ayagına telefon etmek çok mu pahalıya geliyor.

img

ventum35

17 yıl 11 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herseye mualefet olmayalım lütfen önce anlayalım sonra yorum yapalımmı ? ben arkadaşımıza telefondan aradım ulaşamadım vede mesaj yazma gereksimi duydum ilgisiz kalmamak için anlaşıldımı ?

img

gürselli

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ