Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
``keklik alacaklar dikkat``
arkadaşlar AKSARAYLI DOLANDIRICI EMRE DOĞAN yumurtadan voleyi vurdu,şimdi sözüm ona beyaz ve kınalı keklik satacakmış,birazda böyle voleyi vurayım diyor heralde.``İNTOKO``sitesinde; satılık kınalı ve beyaz keklikler başlıklı ilan var altındaki yazı ise şöyle; kınalı keklikler 4 ila 5 aylık palaz halinde 25tl beyaz keklikler 3 ila 4 aylıklar 100 tl irtibat numamız 05462638430 iş 03822134143. tüm aksaraylılar dolandırıcı olmayacağı için telefonu bende kayıtlı olan emre doğan ın numarasıyla bu numarayı karşılaştırdım ve baktımki tam üstüne basmışım.numara ona ait.ama dikkat edin,ismini artık ilanlarda kullanmıyor çünkü ben onu her sitede deşifre ediyorum ve millet az buçuk onun ismini hafızasına kazıdı.telefon açtığınızda size farklı bir isim söyleyebilir sakın inanmayın,zaten çok yakında telefon numarasınıda değiştirecektir.aman aldanıpta keklik alayım demeyin,mazaa beyaz keklik diye elinize kınalı gelir,sonrada hallederiz der,tabii kınalıyıda yollarsa.hafızanıza iyice kazıyın EMRE DOĞAN DOLANDIRICI,TEL NOSU:05462638430.AKSARAYLI.KEKLİK ALIRKEN BUNLARA DİKKAT EDİN.
Aslında sitede bu şekilde mimlenenler için ayır bir sabit başlık oluşturulsa iyi olur.
site site olsa adam gibi kontrol edilse yöneticisi olsa dediğiniz olurda,burda ne koysan gidiyo.ne denetleyen var ne destekleyen.
şöyle bi bakıyorum 52 kişi okumuş bu ilanı ama bi allahın kuluda allah razı olsun uyardığın için kardeş,arkadaş diyen yok.bu şekilde duyarsız bir toplumda bu tip şerefsizlerde güzelce nemalanıyor işte.ben vazifemi yaptım,ister kaale alın ister almayın ama hepinizden ricam bu tip insanları herzaman deşifre edelimki başkalarınıda dolandıramasınlar.
yanlışları kınamamız dogru ama bilmeden görmeden sazan gibi atlayanlarda suc sırf ucuz olsun diye ne kalitesi nede güvenirligini sorgulayan yok ben başka bir siteyede üyeyim asla bizde öyle olaylarla karşılaşmadık satılacak mal resim ile beraber fiyatıda yazılar maderatörler adminler kontrol eder ondan sonra satış başlar asla yeni üye ve tanınmayan kişilerden hayvan alım satımı yapılmaz madem siz buranın eski üyelerindesiniz bu konu hakkında calışma başlatın gecmiş olsun kardeş ne diyelim
teşekkürler sayın alkaner.bahsettiğiniz siteyi biliyorum ismini yazın problem yok.kuluçka net.ama ben o ilanı bu siteden görmedim,yani alışverişi intoko dan yaptım ama burayada yazıyorum ki kanatlı severler hepsievcil,sahibinden,intoko,kuluçka net gibi siteleri sürekli takip ettikleri için okur bilgi sahibi olurlar.ayrıca intokoyoda bu ilnı yazdım,ordan da birçok kişiden teşekkür ve bu adamlar hakkında başka başka bilgilerede ulaştım.gerekirse o kişilerin onayınıda aldıktan sonra yaptıkları başka dolandırıcılıklarıda burada paylaşırım.