Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Geçen senenin çift, dişi ve erkek sakası - 2.sayfa
Ayaklar ve gaga beyaz geçen senenin sağlıklı dişi erkeke sakası; Uygun fiyata verilicektir.
hasan kardesıme ve abı sıne tsklerımı sunarım oyle kus satıcıları gıbı degıl degerlı bılgılerınnı paylasıyor mısafır agırlamayı bılıyorlar yanı kus alın almayın bır acı kahvesınnı ıcın muhbetıtıtnız edın o bıle yeter. suan kusları kafesıme atım bıra hareket sızler ama geyat saglıkllılar her halde yerdegımınderdır tekrar tekrar tsk ederım hasan kardesıme. kolay gelsın
bu arada bunların sakır sakır otyunu gormedım ama oterımı oterse erkek dısı ayırmam lazımmı yoksa cıft kende oterlermı
KARDEŞ HAYIRLI OLSUN İNŞ.
tsk ederım sende onca aradın nıye almadın adam cıftı 50 lıraya verdı bana
nasip değilmiş kardeş bide farklı ilde olmak bi dez avantaj oluyor hayırlısı bakalım sezonuna daha var ilerde çok saka çıkar piyasaya
aynene zaten ben alımıcaktımda kafece oturmus ve hazır es oldugu ıcın aldım ınsallah allah gonune gore verrır
sağ ol kardeş saka piyasada çok var ama başka ilde olduğu için güvenip alamıyorum bakalım nasip illeri geziyorum bakıyorum hoşuma gidenleri alcam
merhaba evcıl dostalrı hasan kardes bırsey sorcam bunlar fılık fılık dıye sesler cıkarıyolar ama name yaptıklarıyok abınnı sakalrı gıbı name yaparmı hanı okdar olmasada ona benzermı tabı abınnı sakaları mutesem onların tartısma olmazda en azından kulak pası sıler mı ıyı geler