Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
can yumurtalar geldi teşekkürler - 3.sayfa
murat can karakaya bu sitede tanıştığım en dürüst en efendi insanlardan biri.ona tekrar hepinizin huzurunda o muhteşem kolileme biçiminden dolayı teşekkür ediyorum.koliyi adım adım fotoğrafladımki bazı tüccarlara koli nasıl yapılırmış örnek olsun diye.yanlız resim nasıl yükleniyor buraya bilmiyorum.can sen bu resim işinden anlıyorsun yardımcı olursan sevinirim.
mehmet bey selamlar; inanın hatırlamadım ama doğrudur ilk başta acemilik dönemimde olabilir.çünkü bazı arkadaşları hatırlıyorum istemişlerdi ama gerek kümesler yapılırken inşaattan gerekse benim acemiliğimden yumurta almayı becerememiştim.gümüş zibritim yok altın yani kahverengi olan zibritlerim bulunmakta.ama inanın elimde hiç kalmadı son partileride gönderdim.makinam boşaldı onun için bi süre kendime biriktirmem gerekli ardında okan abiye sözüm var inşallah ondan sonrada size diyeyim ve ardınadan makinaım doldurabilmem için yumurta gönderme işine mola demem gerekli.:)iyi akşamlar size
muratcan kardeş eline emegine saglık sevgi ve mutlulukla hazırlamışsın allah razı olsun senden haberin benden var sanırım :D