Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

hindi

satılık bir çift sarı ve bir çift siyah hindi, kuluçka hayvan arayanlar için caziptir siyah dişi şuan kuluçkada boşda yatıyo. ilgilenenlere duyrulur.not:hepsi topluca satılacaktır tek için satış yoktur.05369889798 SERCAN

img

turkey

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] eklermisin görüselim

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

msn adresinizi ekledim görüşmek üzere....

img

turkey

ÖZEL MESAJ

damızlıklar satılmıştır. elimde 10 adet 2,5 aylık kahverengi hindi palazları bulunmaktadır. hepsi topluca satışa sunulacaktır.kargoyla yollama imkanım yoktur satış elden olacaktır. .ilgilenenler için irtibat tel:05369889798 sercan

img

turkey

ÖZEL MESAJ

Güncel.

img

necmi

18 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site

SERCAN Kardeşim hazır yeri gelmişken buradanda tesekkür etmek isterim siyah hindinin daha önde makinada olusmus yumurtaları altına koydum civcivleri cıkarttı gayet güzel bakıyor sarı hindi ise hala yumurtlamaya devam ediyor aynen dedigin gibi oldu Hindileri almaya geldigimde sarı palazlarını gördüm keske yerim olsa onlarıda alsam hepsi cok saglıklı hayvanlar cok güzel bakmıssın ellerine saglık aldıgın para son kuruşuna kadar helal hoş olsun palazlarına iyi satışlar dilerim saygı ve sevgilerimle kardeşim hoscakal

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle senin gibi bir abimle tanıştıgım için çok memnunum hindi bahane oldu ben bir abi kazandığıma inanıyorum. hayvanlarıma nasıl bir sevgiyle okadar kısıtlı imkanlar içinde baktıgımı gördün çok seviyorum yerim olsa her türden beslemek isterim, ama şimdilik bunlarla yetiniyorum. hindi çok sevimli bir hayvan hindinin yeri bende başkadır. benden aldıgın hindilerin tuyu kadar hayrını gör abicim... bol civcivler .SAYGILAR

img

turkey

ÖZEL MESAJ

GÜNCEL

img

turkey

ÖZEL MESAJ