Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

hepsievcil.com sitesi yöneticilerine talebimi ilettim

sayın hepsi evcil sitesi yöneticileri;kanatlı kümes hayvanları bölümünde bir süre önce açmış olduğum aksaraylı emre doğan dolandırıcıdır dikkat başlığından sonra yawlakoz rumuzlu üyenin sürekli taciz ve iftiralarına maruz kalmaktayım.en son afatsumlasyu ve aksaraylı68 ve karakus yani ben rumuzlu kişilerin aynı kişiler olduğunu ve kendimi haklı çıkarmak için farklı niklerle yorumlar yaptığımı iddia etmekte.lütfen ip adreslerinden bakarak bu kişilerin kimler olduğunu yada aynı bilgisayardan mı yoksa farklı bilgisayarlardan mı yazıldığını kanatlı kümes hayvanları bölümünde açıklayınız.aksi takdirde ben bu şahısla adli makamlarda hesaplaşmak zorunda kalacağım ve avukatım sizden bu şahısların ip adreslerini zaten talep edecekler.lütfen iş buralara gitmeden siz açıklayın ki kim yalancı kim doğru söylüyor kamuoyu öğrensin.GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM selçuk karakuş kocaeli 0 537 826 96 78 bu mesaj onlara yolladığımın kopyasıdır.umarım burda gerçeği açıklarlar.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HepsiEvcil.com paylaşım sitesidir. Kişisel tartışma / hakaret içerikli yazılar hepsievcil.com`a yazilamaz. Bu konuda ısrar eden kullanıcılarımızın üyelikleri silinir. HepsiEvcil.com somut bir hareket olmadan (hakaret vb..) olmadan kimin haklı kimin haksız oldugunu belirleyemez. Anlaşmazlıkların, tartışmaların çözüm yeri burası değil, T.C Yargı organlarıdır. Haksızlığa uğradıgını düşünen herkes savcılığa suç duyurusunda bulunabilir. Savcılık makamından, yargının düzgün çalışmasını sağlamak amacıyla, bize gelecek her türlü talebi karşılamayı görev biliriz. Ancak resmi bir talep doğrultusunda kullanıcıların tarih bazlı loglanmış arşiv bilgilerini yargı organları ile paylaşabiliriz. Saygılarımızla HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sabah param yok diyen ağlayan karakuş öğleden sonra avukattan bahsediyorsun ne kadar yalancı yüzsüz bir insansın sen sende hiçmi karakter yok hiçmi utanma yok sana yalan gibi gelebilir ama tüm yazdıklarını kopyalandı pazartesi ilk işim savcılığa gidipte suç duyurusunda bulunmaktır yarına kadar müddetin var eğer benden burda herkesin önünde özür dilemezsen sana şaka gibi gelebilir ama senden tazminat talebiyle hakaret davası açılacak hakkında gerisi sana kalmış.

buyur git başvur.elinden geleni ardına koyma.zaten sen vermezsen ben vericem seni mahkemeye.ak kara belli olur merak etme.şu ip adreslerini öğrenelim bakalım hepsi benim bilgisayardanmı yoksa farklı bilgisayardan başka kişiler tarafından mı yazılmış.mahkeme nasıl olsa onuda belirler.o zaman kendi kendine tazminat ödersin bende burda gururla yayınlarım onu merak etme.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

.....ne kadar yalancı yüzsüz bir insansın sen sende hiçmi karakter yok hiçmi utanma yok ....

Yukarıdaki ifade nedeni ile yawlakoz kullanıcı adlı uye sistem dışına çıkarılmıştır.

HepsiEvcil.com `da tartışmaları kişiselleştirip / hakaret boyutuna ulaşturan üyelerin hesapları süresiz kapatılmaktadır.

Saygılarımızla,

HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ