Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

böcekli yem

ustalar üstatlar öncelikle merhabalar benim yemler böceklenmiş ne yyapmalıyım böcekli versem kuşlara zararı olurmu veya böceklerden nasıl arındıra bilirim muhabbet kuşlarının yemindede var bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilgilenen tüm üstatlara teşekkür ederim.

img

nikra

15 yıl 1 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yemlerinizi geniş bir tepsiye serip güneşte tutun kurtlar gidecektir daha sonrada elekten geçirip tozunu atıp rahatlıkla kuşlarınıza verin,bu mevsimde yemlerin kurtlanması normal,yemin içinede ceviz yaprağı ve defne yaprağı atmak kurtlanmaması için faydalı olacaktır.

img

emreergin

16 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre ergin bey vermiş oldugunuz bilgilerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum sizin gibi ustaların bizim gibi acemiler yüzünden çok başınız agrıyor kusura abkmayın inşallah birgün bizde sizlergibi bu işi bilmeyenlere ögretecez tekrardan teşekkürler.

img

nikra

ÖZEL MESAJ

emrenin dediği gibi çeviz yaprağı çok işe yarar bit bile bırakmaz bu yapraklardan kafesin altınada koya bilirsin birde şunu unutma sarmısak en güzel böcek ilaçı sarmısakları soy 3.4 tane yemin içine koy birdaha kesinlikle kurtlanmaz vede böceklenmez

img

wipes

15 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ustalık ne haddime ben sadece bilgiğim şeyleri paylaşmaya çalışıyorum,

img

emreergin

ÖZEL MESAJ

bilmek ustalıktır zaten bilmeyipte bilrmişgibi yapanlarda çok tekrar saol emre arkadaş kusura bakma yaşınıda bilmiyorum ama arkadaş dedim ben 35 yaşındayım ve bu işe yeni başladım 1 yıl oldu ve galiba biraz hızlı başladım şu an 12 çift muhabbet 3 çift kanarya 1 saka ve birde saka yanındaki dişi kanaryam var ve buarada kendime vede sizlere güvenim var ha birde baştankara kuşum var birtane ve 2 anaç keklik 2 palazım var nasıl baya bi hızlı başlamışım galiba demi bulursam hint bülbülüde besliycem herkese saygı ve selalmlar bol yavrulu seneler diliyorum.

img

nikra

ÖZEL MESAJ

Beslediğiniz kuşların çokluğu önemli değil ama hakkını vererek beslemeniz önemli özellikle bu yaz sıcaklarında hergün sularını değiştirmeniz kuşlarınızın sağlığı açısından çok iyi olacaktır, biliyorsunuzdur ama ben genede hatırlatıyım kuşlarınızın kafesinden kumu eksik etmeyin, Bu arada yaşım 31 yani abimsiniz,İyi evciller.

img

emreergin

ÖZEL MESAJ