Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
güvenmeden tanımadan alış veriş yapmayın
arkadaşlar bu arada sitede fazlasıyla sitem dolu dolandırıcılık sahtekarlık olayları diz boyu lütfen dikkat edin SATICILAR. bu mevsimde yumurtaların 10070 kadar boş cıktıgını bildiginiz halde ballandıra ballandıra satışlarınızı yapmayın önce allahtan sonra kuldan utanın tabi satarken döllü diye satanlara diyorum ALICILAR . sazan gibi herşeye atladıktan sonra aglayıp sızlamayın 3 kuruşu ucuz olacak diye bu mevsimde dost hariç alış veriş yapmayın allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz pişkinlikle kazanılan para haramdır elbet bir yerlerden cıkar
Teşekkürler.
hepsievcilcom çok güzel bir site
İntokoda çok oluyor bu iş. Güzelim siteleri kirletiyorlar. Zaten mantıklı düşünen internetten yumurta almaz. Çok üçkâğıtçılık var. Yumurtalarda türlü hileler yapılıyor.
selamlar hepinize katılıyorum fakat nereden ve nasıl temin edeceğiz yumurtaları? bu sene şanslıydım 7 tavuğumdan hiçbiri yatmadı :( ama seneye yatarlar umudundayım. mecbur internetten bakacağım yumurtalara.
Hangi tavuk cinsinin yumurtalarını diyorsunuz? Hint istiyorsanız Antalya bu konuda çok iyi. En kaliteliler oradan çok çıkıyor. Antalya`dan yumurta satışı vardı intokoda. Süs tavukları yumurtası için ise Antalya`yı tavsiye etmem. Arkadaş getirmiş. Çandır melez çıkmış. Güncelleyelim.......
arkadaşlar saglıklı siteler var hiç bir kimse kesinlikle bir tek dolandırıcılıga bile rastlamadı tavsiye ederim
ben yaklaşık 5 aydır www.kulucka.net e üyeyim saglıklı alışverişin dolancırıcılıgın olmadıgı söz konusu dahi gecmedigi bir yer dostt ve evcil tanımak için saglıklı bir site tavsiye ederim
alkaner34. kendi facebook adresinde Peygamberimizin ve Fethullah Hocanın sayfasını ekliyorsun, hayran oluyorsun. burada veya diğer sitelerde Allah ismini kullanıyorsun, haramdan bahsediyorsun. bu sitede bıldırcın satan adamla dalga geçiyorsun, poşetle satacak diyorsun, seninle hiç ilgisi yokken durup dururken milletin yazışmalarının arasına giriyorsun, hiç tanımadığın kişilere sazan diyorsun, her boka atlıyorsun, hem Allah ismini kullanıp hem de böyle yapanlara ne deniyor dinde? ikiyüzlülük? takıyyecilik? bence asıl sazan bu fotodaki, bunun dinle işi yok, dini sadece lafta kullanıyor,