Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SİTE YETKİLİLERİNE....... - 2.sayfa
İlanlarımızı kendimizin kolayca silebileceği, Fotoğraflarımızı kolayca yükleyebileceğimiz, YENİ BİR SİSTEM YAPILAMAZ MI?
Şu anda o sitede 9 çevrimiçi, 4 üye görünüyor. Benim yazdığım sitelerde üye sayısı daha çok demek ki.
kulucka.net sitesinde intoko hepsievcil sahibinden sitelerinde oldugu gibi sadece ticari maksat söz konusu değildir orda seviyeli bir ortam vardır ve bütün üyeler birbirini tanır bildiklerini paylaşır ve güvenilir bir ortamdır önemli olan üye sayısı değil bence önemli olan fayda sağlaması kulucka.net üyelerinin büyük bit kısmı hatta neredeyse tamamı hobici bu işe gönül vermiş adı sanı yeri yurdu belli insanlardır bence kulucka.net küçümsenecek bir site değildir SAYGILAR...
Evet. Ticari maksat söz konusu olmadığı için de Satıyorum diye bir bölüm koymuşlar oraya.......:-)))))))
Ohooooooo. Konu nereye gitti. Böyle sayarsak Ganoi gibi birkaç siteyi de ekleyeceğim. Konu değişti. Bu fotoğraf ve ilan silme işine bir çözüm istedik. Video olması çok zor gibi. Onu da Facebook`da halletmek lazım.
yazımı iyi okursanız ( sadece ticari maksat söz konusu değildir ) yazdım .. ben ticaret yapılmıyor demedim .. Kulucka.net sitesini bu kdar küçümsediğinze göre cok iyi bir takipçi değilsiniz veya tek derdiniz ticaret..
Erol. Senin ilanların hiç ticaret değil sanki. Sevabına yapıyorsun bu işi demek ki. Hayrına dağıtıyorsun civcivlerini. Yolladığın piliçlerin biri gelir gelmez öldü. Büyük yollayacağım demişsin. Küçük yollamışsın. Aynı civcivi Adana`da 75 TL`ye veren var. Üstelik doktordan gelme. Yolladığın diğer civcivin ne olacağı belli değil. Şöyle yılbaşına doğru yaşıtı 7-8 aylık bir dişi bulup 10 dk prova yapacağım. Normalde dişi Hint kaçmaz. 10 dk provada senden gelen dişi kaçarsa burada ilan edeceğim. Yok kaçmazsa burada teşekkür edeceğim. Adana kuş pazarında 10 TL`ye de Hint diye hayvanlar satılıyor. Bilmeden güvenmeden hayvan alıyoruz. Bir ilan daha vermişsin. Küçük bir civcive 150 TL diyorsun. 10 ay sonra ne olacağı belli değil hayvanın? Ya eşek çıkarsa? 10 TL`ye satamazsın. Bak nasıl takip ediyoruz ilanları.
Zaten buraya Hintçiler de pek girmiyor. Hint diye verilenler de Adana kuş pazarında 10 TL Konu yine değişti. Yazı yazılmasın. Konuyu uzatmaya gerek yok. Herkese hayırlı işler.
ben ilan vermedim demedim .. ama tek amaç ticaret değil bunu vurguladım büyük göndercem demişin küçük göndermişin diosunuz ben söledim necmi abi bnüyük var istersen onu yollayım dedim necmi abi emre kaliteli olandan yolla dedi ben iyi niyetten daha iyisini yolladım .. ikincisi burda o civcivler 75 tl ye satılıyo demişiniz ben size 75 tl denmi verdim yoksa 40 tl denmi verdim _? yolda biri ölmüş dediğinizde ne dedim abi senin canın saolsun bir tanede hediye yollarım dedim siz bana ne dediniz gerek yok internetten alışveriş yapmam .. ben sattıgım malın arkadasındayım herzamnda arkaasında durcam.. 150 tl ye satılmaz demişiniz ben o hayvanı 150 tl ye sattım ve o hayvanında herzamn arkasındayım.. eğer elimdeki hayvan sizin pazardakiler gibi olsaydı 10 tl için burdan ilan vermezdim.. SİZE GÖNDERDİĞİM HAYVANI PROVA EDİN BEN ONLARIN ARKASINDAYIM AMA SİZ BANA TŞKR ETMEYİN LAZIM DEĞİL BEN SİZE ÖLE Bİ HAYVANI O FİYATA VERDİĞİME PİŞMAN OLDUM BEN İNANINKİ AŞIRI DERECEDE PİŞMANIM ANLATAMAM DEMEKKİ BENDE DOKTIRUN SİZE YAPTIGI GİBİ 1 MİLYARA 2 MİLYARA HAYVAN SATCAKTM OZMN KIYMETLİ OLURDUK AMA BEN NECMİ ABİNİN SAMİMİYETİNE İNANDIM GÖNDERDİM FAKAT ŞUAN PİŞMANIM KEŞKE VERMESEYDİM SİZE O HAYVANLARI BÜYÜK ORTA HALLİ HAYVANLARDAN YOLLASAYDIMDA ADI HİNT OLANLARDAN OLSAYDI ...
neyse konuyu dağıtmayalım bana cvp yazılmasza sevinirim uzatmak istemiorum daha fazla
kuluçka nette satışı sadece siteyi kuran kurucu üyeler vede ileri gelenleri gerçekleştiriyorlar yani demek istediğim sen ben normal bir üye orda satış yapması biraz zor gibi onlar bir grup kurmuşlar kendi çaplarında alıp satarlar sitedeki normal üyelere satış yaparlar belki bu yazım bazılarını kızdıracak ama gerçekler acıdır