Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SİTEDE FOTOĞRAF YAYINLAMA......
Hepsievcil.com`a ilan verdik ve siteden çıktık. www.fotoambar.com sitesine girdik. Gözat bölümüne tıkladık. Bilgisayarımızdan fotoyu yükledik. Kategori yazan yerden Hayvan Resimlerini seçtik. Dosya Yollaya tıkladık. Direk Link yazan yerdeki sayfayı kopyaladık. Siteden çıktık. Hepsievcil.com`daki ilana geri döndük. Cevap yaz bölümüne tıkladık. HTML Editörü Yükle yazısına tıkladık. Yeni bir kutu açıldı. Sarı kutu-dağ resminin olduğu yere tıkladık. Büyüklük yazan yerde x-small seçtik. URL yazan yere adresi yapıştırdık ve Tamam dedik. Gönder yaptık. FOTO YAYINLANDI..
yardımınız için teşekkürler.tarifinize istinaden bir deneme yaptım ama small,xsmall,xxsmall seçeneklerini denememe rağmen resim formatını birtürlü tutturamadım.bunu nasıl ayarlayacağız?teşekkürler.
Fotoğraf yayınlayamayanlar benim msn adresimi eklesin. Ben onların adına fotoğraflarını hemen yayınlarım. Fakat Msn`de muhabbet için eklemeyin. Sadece fotoğraflarınızı ekleyeceğim. HERKESE YARDIM ETMEK GEREK. Bekliyorum. [email protected]
teşekkürler şevket bey.daha öncede can arkadaşımız benim adıma resim yüklemişti.ancak ben bunu kendim yapmak öğrenmek istiyorum,nasıl derler ``tırnağın varsa kaşınırsın``güzel bir atasözü.ben bunu öğrenicem.
hepsievcilcom çok güzel bir site