Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
kardeşlerim
rahman rahim merhamet edip affeden allahın adıyla, mahşer gününden sonra yaşayacağımız cehennemin en ufak parçasını andıran bu yaz sıcaklarını her akşam haberlerde izliyoruz, biz fani kulların bile dayanamadığı bu sıcakların, kanatları altında pişen, sıcak yüzünden ağızları bir karış açık kalmış hayvancıkları nasıl etkileyeceğini çok önemle düşünelim, hayvanlarımızın sularını her saat başı değiştirelim, biz fani kullar bile her dakika buzdolabındaki soğuk suyumuza koşmaktayız, bazı yerlerde bizzat şahit oldum, hayvanların suları sabah veriliyor, bir daha akşama kadar verilmiyor, gerçek hayvan sevgisi bu değildir, buna dikkatinizi çekmek için yazdım, ayrıca yunus merhanmetinden uzak kaldığımız görüyorum, sitede hep aynı kullanıcıların ilan verdiklerini görüyorum, bu yüzden eskiyi bir kontrol ettim ve ne kadar güzel ilanlar verildiğini gördüm, örneğin bir öğrenci kardeşimizin makineye ihtiyacı var, fakat ilanı çok gerilerde kalmış, tekrar aktif hale getirerek ihtiyacı olanların ilanlarını görmenizi istedim, menfaatçi olmayalım, ahi geleneğini yaşatalım, yunus kültürüyle yoğrulalım, hep bana demeyelim, ayrıca dışarıda yaşayan kediler, köpekler, kuşlar var, onlar için de bir kuru ekmeği ıslayıp balkonumuzun köşesine koyalım, onlara da sularını kapı önüne koyarak verelim, hakkınızı helal edin, 21 ŞABAN AYINI YAŞADIĞIMIZ BU GÜZEL 3 AYLARDA 12 AYIN SULTANI GELİYOR, BAZILARIMIZ ORUÇ TUTACAK, AÇ KALACAK, NEFSİMİZİ TERBİYE EDECEĞİZ, KENDİMİZİ HAYVANLARIMIZIN YERİNE KOYALIM VE SULARINI İNSANA VERİR GİBİ VERELİM, SELAMETLE,,
hepsievcilcom çok güzel bir site